Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

O Πάνος Καμμένος στην Λάρισα

Στην Λάρισα βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι για λίγες ώρες ο Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους βουλευτές της περιφέρειας Λάρισας και φίλους των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες περπάτησαν στο κέντρο της Λάρισας όπου ο Πάνος Καμμένος είχε την ευκαρία να χαιρετήσει και να μιλήσει με Λαρισαίους και Λαρισαίες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.