Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

Επίσκεψη του Εκπροσώπου Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Τέρενς Κουΐκ στη Λάρισα


Στη Λάρισα βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Τέρενς Κουΐκ, στα πλαίσια της περιοδείας του στις Θεσσαλικές πόλεις. Συνοδευόμενος από τους υποψήφιους βουλευτές του Νομού Λάρισας και μέλη της συντονιστικής επιτροπής, περπάτησε στους δρόμους της πόλης και σταμάτησε σε αρκετές καφετέριες, όπου από τραπέζι σε τραπέζι συζητούσε με τους θαμώνες τις τελευταίες εξελίξεις. 


Επισκέφθηκε και νεανικά στέκια, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην άποψη των νέων, των οποίων το μέλλον διαγράφεται αβέβαιο όσο ακολουθείται η παρούσα καταστροφική πολιτική. Σε όσους έσπευδαν να τον συναντήσουν με ενδιαφέρον, εξηγούσε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δίνουν αγώνα, προτείνοντας συγκεκριμένες και εφαρμόσιμες λύσεις, που μπορούν να βγάλουν τη χώρα από το αδιέξοδο βάζοντάς τη σε τροχιά ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.