ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑΣ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ…

Είναι απίστευτο το πως υποτιθέμενα “σοβαρά” μέσα αναπαράγουν με “γουρλωμένα μάτια” τις συκοφαντίες Καζάκη κατά του Πάνου Καμμένου. Και δεν μιλάμε βεβαίως για τους πληρωμένους εκβιαστές του διαδικτύου τους οποίους τους περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη αμέσως μετά τις εκλογές, αλλά για επώνυμα sites, με κρατική διαφήμιση μάλιστα.
Εάν δεν γινόταν αυτό, θα μπορούσε κάποιος να θεωρήσει ότι ο κύριος Καζάκης είναι γραφικός που φλερτάρει με την παραφροσύνη, αφού τα αναίσχυντα ψεύδη που λέει εις βάρος Μαριά – Καμμένου συντρίβονται με μία απλή ματιά στα ψηφοδέλτια των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων” που μπορεί ο καθένας να τα βρει.
Ότι δηλαδή ο Καμμένος πρότεινε λεφτά και πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο για τον Καζάκη, ο Καζάκης αρνήθηκε και έτσι, πήρε τα λεφτά και την πρώτη θέση ο …Μαριάς!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΝΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ!
 
Εννοείται ότι όλη η ιστορία γίνεται ως μέρος της αλυσίδας συκοφαντιών και λάσπης λίγες ημέρες μετά τις εκλογές, όπου ακόμα και τα ναζιστικά βοθρολύματα της Ελληνικής κοινωνίας αγκαλιάζονται με στοργή αρκεί να συκοφαντήσουν τον Καμμένο και τον Τσίπρα.
Εννοείται ότι τόσο ο Καμμένος όσο και ο Μαριάς έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη. Όμως η έκπληξη που περιμένει το σύστημα εκβιαστών που αναπαράγουν αυτό την εκνευριστική συκοφαντία, θα τους μείνει αξέχαστη και αρκετά διδακτική.
Δείτε τα απίστευτα ψεύδη σε βίντεο:


Όσο για τους υποκριτές του μνημονίου που δήθεν κόπτονται για το Ευρώ αλλά αναπαράγουν πρόθυμα τον πράκτορα της δραχμής και των σκοτεινότερων κέντρων της Γερμανικής ονείρωξης, που από την αγκαλιά του Κοντομηνά βρέθηκε με εφημερίδα, δεν υπάρχουν σχόλια… Άξιος ο μισθός τους.
Φωτό από τον Μπαρμπανίκο που έχει ασχοληθεί διεξοδικά με τον ρόλο του κυρίου Καζάκη.

Σχόλια