ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ


Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι ο ιστότοπός της για την μετάδοση των αποτελεσμάτων της εκλογικής διαδικασίας της 6ης Μαΐου 2012 είναι http://ekloges.thessaly.gov.gr και έχει υλοποιηθεί με την επιμέλεια της Διεύθυνσης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα και σε κινητές συσκευές (τηλέφωνα, tablets κλπ.) από τον ιστότοπο http://ekloges.thessaly.gov.gr/mobile/ , ενώ ανοικτή θα παραμείνει και η αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας καθ’ όλη τη διάρκεια της μετάδοσης των αποτελεσμάτων.

Η μετάδοση των αποτελεσμάτων είναι άμεση (online) για όλες τις Περιφερειακές Ενότητες (Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας), καθώς το σύστημα είναι σχεδιασμένο να εμφανίζει τα αποτελέσματα, άμεσα, με την ηλεκτρονική καταχώρησή τους στο σύστημα, από το αντίστοιχο συνεργείο.
Σε περίπτωση σοβαρού προβλήματος της βασικής γραμμής ("ΣΥΖΕΥΞΙΣ") θα μπει σε λειτουργία ο εναλλακτικός ιστότοπος http://ekloges.perthes.gr, ο οποίος θα έχει όμως μικρότερη ταχύτητα εξυπηρέτησης.

Σχόλια