Νέοι υποψήφιοι βουλευτές που αξίζει να στηρίξουμε

Έντονη είναι η επιθυμία και η διάθεση όλων μας με την ψήφο μας την ερχόμενη Κυριακή να συμβάλουμε στην ανανέωση του πολιτικού σκηνικού είτε ψηφίζοντας νέα κόμματα , είτε επιλέγοντας νέους ανθρώπους ανανεώνοντας τα μέχρι σήμερα κυρίαρχα πολιτικά κόμματα . Στην Ελλάδα της κρίσης είναι σίγουρο ότι η επόμενη μέρα θα μας βρει με ένα εντελώς διαφορετικό πολιτικό σκηνικό τόσο σε ότι αφορά τον κοινοβουλευτικό χάρτη αφού όλα τα μηνύματα δείχνουν σοβαρές απώλειες για το δικομματισμό , όσο και στην εσωτερική γεωγραφία των κομμάτων , με φρέσκα πρόσωπα που μπορούν να κομίσουν νέες αντιλήψεις και να βοηθήσουν να βγούμε από την κρίση μέσα από συνεννόηση και κοινή προσπάθεια , καταδικάζοντας μικροκομματικές λογικές του παρελθόντος .

Σε όλα τα κόμματα υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι , που μπορούν να προσφέρουν κι αυτή τη φορά θα πρέπει να ήμαστε πολύ προσεκτικοί στη σταυροδοσία μας . Έτσι κι αλλιώς σήμερα με τις δεδομένες συνθήκες δεν υπάρχει η προσδοκία του ρουσφετιού που αποτελούσε άλλοθι για ορισμένους ,ώστε να επιλέγουν διάφορους απίθανους τύπους , κατ επάγγελμα πολιτικούς επειδή πόνταραν σε κάποια μικρή η μεγάλη εξυπηρέτηση .
Μαζέψαμε λοιπόν μερικούς από τους καλύτερους νέους υποψήφιους βουλευτές όλων των κομμάτων ,που κατεβαίνουν σε αρκετές περιοχές της χώρας και γνωρίζοντάς τους πιστεύουμε ότι αξίζουν και με το παραπάνω την ψήφο μας , αν επιλέγουμε τα κόμματα με τα οποία είναι υποψήφιοι.
Από τη Νέα Δημοκρατία αξιόλογες νέες υποψηφιότητες που αξίζουν τη στήριξή μας είναι της επικοινωνιολόγου Δέσποινας Μπακάλη στη Β΄Αθήνας και του οικονομολόγου Νίκου Κωστόπουλου στην ίδια περιφέρεια , του Γιάννη Παππά στα Δωδεκάνησα , του Διονύση Σταμενίτη στην Πέλλα , της Ειρήνης Κουρτίδου στην Καβάλα και του Κώστα Σκρέκα στα Τρίκαλα .
Στο χώρο του ΠΑΣΟΚ πολύ ενδιαφέρουσες υποψηφιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στην αναγέννηση του κινήματος και στην αλλαγή φυσιογνωμίας είναι της Έλλης Κοκολιού στην περιφέρεια Αττικής , του Χρήστου Γατσέλη στα Τρίκαλα , της Αγνής Σμπόνια στην Πρέβεζα και της Θούλης Σιδηροπούλου στην Ημαθία .
Στα υπόλοιπα κόμματα ξεχωρίζουν οι Νεκταρία Αγγελάκη (ΑΝΕΛ Α΄Θεσσαλονίκης ) , Μπάμπης Παπασπύρος (ΑΝΕΛ ,Λάρισα) , Μπάμπης Αποσκίτης (ΑΝΕΛ ,Β΄Αθήνας ) , Γεωργία Γεννιά ( ΣΥΡΙΖΑ ,Α΄Πειραιώς και νήσων ) , Άγης Βερούτης (Δημιουργία Ξανά , Β΄Αθήνας ) , Αργυρώ Λιοδήμου ( Δράση , Αιτωλοακαρνανία )  Γιώργος Καισάριος (ΔΗΣΥ ,Β Άθήνας) και Βασίλης Περαντζάκης ( Κόμμα Πειρατών ) Β΄Αθήνας
Όλοι οι παραπάνω θεωρούμε ότι έχουν και διάθεση προσφοράς αλλά και γνώση . Πιστεύουμε ότι θα τιμήσουν την ψήφο μας .
Με τη λογική της ανανέωσης και της εκλογής αυτή τη φορά ικανών κι έντιμων ανθρώπων πρέπει να σταθμίσουμε κατάλληλα την ψήφο μας την Κυριακή 6 Μάη .
Πέραν των αναφερομένων είμαστε σίγουροι ότι σε όλα τα κόμματα , σε κάθε νομό , ειδικά εκεί που υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι ,θα μπορεί να γίνει και μια καλή επιλογή προσώπου
Ας έχουμε στο νου μας ότι τα προγράμματα και τις πολιτικές , πέρα από κόμματα καλούνται να τις εφαρμόσουν πρόσωπα .
 

Σχόλια