ΓΑΠ, Βενιζέλος και Σαμαράς πέτυχαν να γιορτάζουμε Εργατική Πρωτομαγιά ΧΩΡΙΣ Εργαζόμενους

-- Ο πρώτος (ΓΑΠ), ήταν ο οραματιστής και το βασικό όχημα για την εγκαθίδρυση της "νέας τάξης πραγμάτων" και της παγκόσμιας διακυβέρνησης, που πρωτοέφερε το ΔΝΤ και τη Τρόϊκα στη χώρα μας.
-- Ο δεύτερος (Βενιζέλος), ήταν ο συνεχιστής και ο σωτήρας της χώρας, πρωτοστάτης του μνημονίου 2, αφού το μνημόνιο 1 το είχαν φτιάξει άλλοι και ως γνωστόν ο Μπένι αναγνωρίζει μόνο τα δικά του έργα.
-- Ο τρίτος (Σαμαράς), ήταν ο επικυρωτής του μνημονίου και ο εγγυητής του μνημονίου 3 που έρχεται τον Ιούνιο.


-- Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, είναι τα βασικά συνεταιράκια του μνημονίου, και οι ομόσταυλοι των εκλογών, αφού όποιος και να κερδίσει στις εκλογές από τους δυο, παίρνεις και τον άλλο δώρο ως συγκυβέρνηση συνεργασίας.
Και εμείς σήμερα κάνουμε ότι γιορτάζουμε την εργατική πρωτομαγιά, με μια διαφορά.
Στην εποχή των μνημονίων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΕΡΓΑΤΕΣ. 
-- 1.25 εκατ. εργαζόμενοι στο δρόμο
, με πενιχρές πιθανότητες εύρεσης νέας εργασίας, αφού τα "συνεταιράκια" ουδόλως ασχολούνται με την ανάπτυξη, παρά μόνον προεκλογικά.
-- 250 χιλ. ελεύθεροι επαγγελματίες και πρώην καταστηματάρχες στο δρόμο, κυνηγημένοι όχι μόνο από την ανεργία, αλλά και από τα χρέη και από τα επερχόμενα χαράτσια.
-- 1.0 εκατ. δημόσιοι υπάλληλοι στην ανυποληψία λόγω μείωσης των εισοδημάτων τους κατά άνω του 40% απόρροια των προσπαθειών των σωτήρων.
-- 2.5 εκατ. συνταξιούχοι στην ανυποληψία και την ανέχεια, αφού μετά την μείωση των συντάξεων και την εξαθλίωση απόρροια των αλλαγών στα ασφαλιστικά και στα φάρμακα, μετά βίας μπορούν να καλύπτουν τα έξοδα για τη ΔΕΗ και τα χαράτσια (ναι τους άφησαν ίσα ίσα αυτά που πρέπει να καταβάλλουν....αυτό και εάν είναι αυτοχρηματοδότηση).
Αισίως φτάσαμε στα 5 εκατ. Έλληνες.
Αν βάλουμε και τους κάτω των 21 ετών, και τις άνεργες
μητέρες, τότε πλησιάζουμε τα 8.5 εκατ. Έλληνες. Και έχουμε 1.5 εκατ. Έλληνες που πρέπει να εργάζονται (ακόμα) για να συντηρούν τους άλλους 8.5 εκατ. και την πιο ανίκανη κυβέρνηση όλων των εποχών. Για ποιά "Εργατική" Πρωτομαγιά μιλάμε; 

http://loutraki1.blogspot.com/2012/05/blog-post_7954.html

Σχόλια