ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ


Της Μαρίας Μιχ. Πολύζου
Υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Από το 2009 έως και σήμερα η Ελλάδα και οι Έλληνες ζούμε δραματικές Ιστορικές στιγμές, με αποκορύφωμα την υποταγή μας στους τοκογλύφους Εταίρους και την υπογραφή από τη συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ του 2ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και της Δανειακής Σύμβασης, όπου ουσιαστικά παραδόθηκαν τα κλειδιά της Χώρας μας.
Στις 20/03/2012, ολοκληρώθηκε ουσιαστικά και η παράδοση της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ της Χώρας μας, με την προσχώρησή της σε μία Ανώνυμη Εταιρία του Λουξεμβούργου, το EFSF, ΤΟ Δ.Ν.Τ της ΕΥΡΩΠΗΣ.


Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, με την κατάργηση του ΕΘΝΟΥΣ – ΚΡΑΤΟΥΣ και την κατάργηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και σε αυτό ακριβώς το σημείο δημιουργήθηκε η ΝΕΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ και η έκφρασή της από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ με Ιδρυτή και Πρόεδρο του Κινήματος τον Πάνο Καμμένο που δηλώνουμε 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ 

και λέμε σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ και τις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ:

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ !!!

Το 1ο Μνημόνιο, η 1η Δανειακή, η 1η Υπογραφή, είναι ΟΛΑ ΑΚΥΡΑ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, και δεν έχουν ψηφιστεί από το Νόμιμο Σώμα το οποίο προβλέπει την παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας με ψήφο 180 βουλευτών.

Το 2ο Μνημόνιο, που ήρθε για να νομιμοποιήσει το 1ο, πάλι δεν ήρθε με την προβλεπόμενη από το Σύνταγμα της Ελλάδος διαδικασία.

Η δε Συνθήκη, για την Ένταξή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προβλέπει συγκεκριμένα επιτόκια δανεισμού των Χωρών Εταίρων, με 1% μέσω της ΕΚΤ, πλέον του euribor, και σε καμία περίπτωση δεν προβλέπει την άνιση μεταχείρισή μας από τους Εταίρους μας. Ούτε φυσικά η συνθήκη προσχώρησής μας στην Ε.Ε των Εθνών, δεν προβλέπει την αποπομπή μας από την Ε.Ε ή το Ευρώ, αυτό είναι ένας μύθος.

Το ΑΠΕΧΘΕΣ και ΕΠΑΧΘΕΣ χρέος μας, δημιουργείται από τα τοκογλυφικά επιτόκια του 6% - 7%, που υπογράφησαν στο πρώτο Μνημόνιο, με τα τα οποία δανείστηκε η Χώρα μας από τους Ισχυρούς της Ευρώπης, με κύρια δανείστρια Χώρα τη Γερμανία, που στη συνέχεια με το δεύτερο Μνημόνιο διαμορφώθηκαν κοντά στο 5%.

ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ - ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ και ΟΥΤΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, που καταργούν την έννοια του Κυρίαρχου Έθνους Κράτους επειδή την θεωρούν "ταμπού". 

Εμείς αυτό που λέμε είναι ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, το οποίο θα ορισθεί από επιτροπή ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, όπως έγινε και σε άλλες χώρες.

Ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ προτάσσουμε την Εθνική Υπόσταση της Χώρας μας, ως Ανεξάρτητο Κράτος και ΟΧΙ ως μία ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, με Κοινή Κυβέρνηση και Κοινή Διακυβέρνηση, όπως γράφουν οι συμβάσεις των Μνημονίων για την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ζητούμε να ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, από αυτούς που ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ παραδίδουν την Εθνική Κυριαρχία, οι οποίοι είναι μία μικρή μειοψηφία και δεν έχουν τη ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε υπέρμαχοι των Διεθνών Συνεργασιών εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που με τα Μνημόνια 1 & 2 που μας επέβαλε η προδοτική συγκυβέρνηση, αρνείται η Ευρώπη του 4ου Ράϊχ  να συνάψουμε.

Η κα Μέρκελ και οι Παγκοσμιοποιητές βλέπουν ότι η συνεργασία και οι ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ της Ελλάδας με τη Ρωσία, με τις ΗΠΑ, με το Ισραήλ, με την Κίνα και με άλλες χώρες, θα βγάλουν από την αγχόνη το κεφάλι της Ελλάδας, την αγχόνη που έστησαν οι Ευρωπαίοι και που γνωρίζουν ότι οι Χώρες αυτές μας δανείζουν με μόνον 1%.  

Δηλώνουμε ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ, αυτός είναι ο ισχυρισμός των Μνημονιακών κομμάτων. 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ !!!

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν παρουσιάσει πλήρες κοστολογημένο πολιτικό οικονομικό πρόγραμμα, την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ.

Αυτοί που δεν ακολουθούν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, θέλουν να υποβάλουν δικά τους κομματικά αιτήματα που δεν έχουν σχέση με την τρέχουσα κατάσταση αλλά μόνο με το κομματικό συμφέρον...

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.

ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΦΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΕΟΣ.

ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΝΑΙ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ:

"ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ" !!!

Σας καλώ λοιπόν, να συστρατευτούμε και να αναστρέψουμε την καταστροφική πορεία που έχει δρομολογηθεί για την Ελλάδα και τους Έλληνες, από άλλους, χωρίς εμάς για εμάς.

Σας καλώ την Κυριακή 6 Μαϊου να αρνηθείτε την παράδοση της Χώρας μας στους τοκογλύφους δανειστές της. 

Σας καλώ την Κυριακή 6 Μαϊου να ψηφίσουμε όλοι μαζί ένα κόμμα, το κόμμα που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ και να στείλουμε το μήνυμα:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Σχόλια