ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟ

Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος
Δεν πέρασε και πολύ καιρός από την ημέρα κατά την οποία στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την κύρωση της νέας δανειακής σύμβασης, ο Αναπληρωτή τότε υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, απαντώντας σε βουλευτή της αντιπολίτευσης για την ύπαρξη  «μυστικής και απόρρητης» συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Φινλανδίας για τις εμπράγματες εγγυήσεις δήλωνε με οργίλο ύφος «Δεν υπάρχει σύμβαση μεταξύ Ελλάδας και Φινλανδίας» και ανταπέδιδε τους χαρακτηρισμούς λέγοντας «Δεν είμαι ψεύτης εσείς είστε συκοφάντης. Με τις ασχήμιες σας προσβάλλετε το κοινοβούλιο».
Και να που ήλθε η διάψευση και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους αποκαλύπτοντας και την αλήθεια.

311 εκατομμύρια ευρώ κατέβαλε η χώρα μας την προηγούμενη εβδομάδα στη Φινλανδία ως εγγύηση για τη συνεισφορά αυτής της χώρας στο νέο πακέτο διάσωσης της Ελλάδος. Η καταβολή των εγγυήσεων έγινε μέσω της ΕΤΕ, της ΑΛΦΑ τράπεζας , της EUROBANK και της Τράπεζας Πειραιώς. Πρόκειται για την πρώτη δόση των εγγυήσεων ύψους 925 εκατομμυρίων που θα πληρώσει η χώρα μας προκειμένου να συμμετάσχει η Φινλανδία  στο νέο δάνειο που θα λάβει η Ελλάδα, ύψους 130 δις ευρώ.
Ποιος είναι ο ψεύτης και ποιος ο συκοφάντης κ. Σαχινίδη λοιπόν;
Αυτός που σας κατηγόρησε ως ψεύτη ή εσείς που με ψέματα διαβεβαιώνατε ότι τέτοια μυστική συμφωνία δεν υπήρχε;
Πως ζητάτε να σας εμπιστευτούν οι έλληνες και οι ελληνίδες όταν συνεχίζετε να ψεύδεστε;

Σχόλια

  1. Και τι έγινε; Αυτός ο κύριος πάλι βουλευτής θα είναι ελέω αμνημόνων ψηφοφόρων για να συνεχίσει τα ψέμματα. Κάπου κάτι κάνουμε λάθος. Αλήθεια η ψευδής δήλωση στην βουλή δεν διώκεται ποινικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ ΤΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ Η ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.