Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012

Και όμως υπάρχει ελπίδα.


Χτες ο εκπρόσωπος των διεθνών τοκογλύφων της Χώρας μας, ο κ. Παπαδήμος, μας υπενθύμισε ποιές είναι οι υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει απέναντι στους δανειστές μας και μας επεσήμανε ότι δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτές. Συνοπτικά, μας υπενθύμισε αυτά που έχουν ψηφιστεί με το δεύτερο Μνημόνιο, ότι δηλ. θα βαθύνει περαιτέρω η ύφεση, θα μπουν περισσότερα λουκέτα στις επιχειρήσεις μας, θα αυξηθεί δραματικά η ανεργία και η φτώχια και ότι δεν έχουμε καμία δυνατότητα να ξεφύγουμε από το μέλλον αυτό. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Στη συνέχεια ο κ. Παπαδήμος τόνισε, ότι εάν δεν ψηφίσουμε κόμματα που θα υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις των δύο Μνημονίων, τότε η Χώρα θα βρεθεί στο χάος. Γενικά δηλαδή ο κ. Παπαδήμος διέσπειρε τον φόβο στην κοινωνία για το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών, εάν δεν ψηφίσουμε τα κόμματα που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν το Μνημόνιο 1 και 2.
Και όμως υπάρχει ελπίδα.

Η Ελλάδα μας είναι ευλογημένη Χώρα. Έχει γη που μπορεί να παράγει όλα όσα χρειαζόμαστε για να ζήσουμε. Έχει τεράστιο ορυκτό πλούτο που οι διεθνείς τοκογλύφοι θέλουν να μας τον υφαρπάσουν έναντι πινακίου φακής. Έχει ήλιο, τον οποίο φροντίζουν οι Γερμανοί ήδη να τον αγοράσουν μαζί με την γη μας, όπου θα τοποθετήσουν τις εγκαταστάσεις τους για να μεταφέρουν την ηλιακή ενέργεια στη σκοτεινή πατρίδα τους και με Έλληνες να εργάζονται στις ειδικές περιοχές αυτές με 250-300 ευρώ το μήνα. Έχει τις πιο όμορφες θάλασσες στον πλανήτη. Έχει τρεχούμενα νερά η Χώρα μας τα οποία η απελθούσα Κυβέρνηση δεσμεύτηκε να τα πωλήσει πρώτα πρώτα. Έχει επομένως η Ελλάδα όλες τις προϋποθέσεις, ώστε εμείς οι Έλληνες να μπορούμε να ζούμε με αξιοπρέπεια, εκμεταλλευόμενοι όλα αυτά τα αγαθά που αφειδώς μας χάρισε ο Θεός. ΑΡΚΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ.
Πρέπει λοιπόν εμείς οι Έλληνες να επανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας ως λαός.
Να διαφυλάξουμε όλες τις πλουτοπαραγωγικές δυνάμεις της Ελλάδας για να επιτύχουμε την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της Χώρας μας.
Να διώξουμε από την πολιτική σκηνή της Χώρας όλους εκείνους τους πολιτικούς που δεν θέλουν την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ αλλά, την υφαρπαγή του πλούτου μας από τα ξένα συμφέροντα.
ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΜΑΣ.
Γι’ αυτό πρέπει να ψηφίσουμε ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ και ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ που έχουν την δύναμη, την θέληση και την εμπειρία ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, και να θέσουν έτσι επιτέλους ως επίκεντρο της πολιτικής τους ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
Τον απλό πολίτη, που σήμερα καταδυναστεύεται από την ανεργία, την φτώχια, την παντελή έλλειψη ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον, ΑΝ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ.
.

Γιαταγάνα Χρυσούλα Μαρία
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
Υποψήφια βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης
΄΄ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ΄΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.