Τι λένε οι αστρολόγοι για τις εκλογές; Τι ποσοστό θα πάρει κάθε κόμμα;

@ Τα άστρα λένε ότι σε λίγο καιρό θα ξαναγίνουν εκλογές, προβλέπουν υψηλό ποσοστό για τη Χρυσή Αυγή και ρυθμιστές ΣΥΡΙΖΑ και Α.Ε. Τι λένε για Σαμαρά και Βενιζέλο
@ Έχουμε σύνοδο Ήλιου και Δία στον Ταύρο, όπως όταν έπεσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη
Ψάχνοντας κανείς το παρελθόν, δεν θα μπορούσε να βρει χειρότερη μέρα για εκλογές. Όποιος το σκέφτηκε καλό θα ήταν να...
πάρει το ελικόπτερο και να φύγει τώρα που είναι νωρίς. Η Πανσέληνος αυτή , παρόμοια της οποίας το 1912 ήταν κατά 14% μεγαλύτερη και 30% φωτεινότερη προκαλώντας το ναυάγιο του Τιτανικού στις 14 Απριλίου, θα είναι εξίσου σημαντική. Επιπλέον παρόμοια Πανσέληνο είχαμε το 1974 όπου έγινε η μεταπολίτευση καθώς και το 1993 με τη πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη από τον Αντώνη Σαμαρά. Η Πανσέληνος αυτή, πραγματοποιείται στις 8.15 το πρωί της Κυριακής διανύοντας κενή πορεία. Πραγματοποιείται δε, σε βίαιο ζώδιο, το ζώδιο του Σκορπιού και ταυτόχρονα έχουμε ένα σπάνιο φαινόμενο το οποίο συμβαίνει κάθε 11μιση χρόνια. Αυτό το φαινόμενο είναι η σύνοδος Ήλιου και Δία στον Ταύρο καθώς και η ισχυρή αντίθεση Ήλιου και Σελήνης. Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει τη συναισθηματική συμπεριφορά των πολιτών. Επειδή είναι πάρα πολύ κοντά στη Γη πιθανόν να προκαλέσει κοινωνικές αναταραχές , βίαιες επιθέσεις και εξτρεμιστικές καταστάσεις. Περιοχές που επηρεάζονται είναι Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Αμερική, Βαλκανικός νότος και Ελλάδα. Ανάφλεξη στη μέση ανατολή και τρομοκρατικό χτύπημα στη Ρωσία. Επιπλέον , δημιουργούνται ακραία καιρικά φαινόμενα όπως σεισμοί, εκρήξεις ηφαιστείων , τσουνάμι και άνοδος της στάθμης της θάλασσας. Αυτή η Πανσέληνος θα είναι η πιο ισχυρή των τελευταίων ετών.
Το δεύτερο αρνητικό στοιχείο που έχουν οι εκλογές αυτές , είναι ότι γίνονται 14 ημέρες πριν την έκλειψη Ηλίου[όπως ονομαζεται δακτυλιδι της φωτιας] η οποία πραγματοποιείται στις 0 μοίρες των Διδύμων. Θα είναι ορατή στη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και στον Καναδά , καθώς και στις ακτές της Κίνας και νότιας Ιαπωνίας. Παρόμοια έκλειψη είχαμε στις 10 Μαΐου του 1994 (Θάνατος της Μελίνας Μερκούρη). Το επομενο κοσμοιστορικο Αστρολογικο φαινομενο είναι η εκλειψη της Αφροδιτης η οποια πραγματοποιειται στις 5 και 6 Ιουνιου.Ενα αστρολογικο φαινομενο την επιρροη του δεν την δεiνει αμεσα.
Σε αυτές τις εκλογες ερχονται τα πάνω κάτω .Οι τελευταίοι γίνονται πρώτοι και οι πρώτοι τελευταίοι ενώ ηχηρά ονόματα βρίσκονται εκτός κοινοβουλίου. Κόμματα που θεωρούνται δεδομένα δεν θα εισέλθουν στο ελληνικό κοινοβούλιο,. Τα αστρολογικά φαινόμενα που αναφέραμε , έχουν ως αποτέλεσμα να δώσουν επτακομματική ή οκτακομματική Βουλή. Είναι οι εκλογές της λογισμικής νοθείας , στο 70% όπως ακριβώς το 1985 και το 2000. Ρυθμιστές αστρολογικά είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Ο Αντώνης Σαμαράς σαν Δίδυμος , είναι η χειρότερη περίοδος για αυτόν όσον αφορά τις ερχόμενες εκλογές. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σαν Αιγόκερως , η φιλοδοξία του τον οδήγησε στην απόφαση να συναινέσει σε αυτές τις εκλογές και οχι μονο . Οι δύο αυτοί αρχηγοί θα αλλάξουν, καθώς έρχονται διασπάσεις και αλλαγές όπως και στο ΚΚΕ. Όσον αφορά τη Χρυσή Αυγή αστρολογικά μπαίνει με υψηλό ποσοστό. Σε λίγο καιρό θα ξαναγίνουν εκλογές. Κίνηση για την επάνοδο Καραμανλή. Στην Ιστορία της Ελλάδος , τον προηγούμενο αιώνα δύο φορές είχαμε εκλογές τον μήνα Μάιο. Τυχαίο?
Η Ελλάδα στις 6 Μαΐου συναντιέται με την ιστορία της. Στο χέρι της είναι να αλλάξει τα πάντα. Αυτό προτείνει η Αστρολογία και ο πολιτικός αποφασίζει.
Δήμητρα Παπανικολοπούλου
Professional της Γενετικής Αστρολογίας
Αστρολογική Σύμβουλος – Πολιτική Αστρολογική Ερευνήτρια
 

Σχόλια

  1. Ωραια να κανουμε και καμμια θυσια στον ΔΙΑ που αναφερετε στο κειμενο για να ειναι ευνοικο το αποτελεσμα για τα μικρα κομματα.Μηπως πρεπει να σοβαρευτουμε λιγο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αισχος αυτο των αστρολογων καποτε πρεπει να τελειωσει επιτελους. Αυτοι καλα, τη δουλεια τους κανουν, κοροιδευουν το κοσμακη, οταν ομως ενα site που θελει να λεγεται δημοσιογραφικο (και αξιοπιστο φανταζομαι) δημοσιευει τετοιες παπαριες η απαντηση ειναι μια - ολοκληρωτικη διαγραφη και ποτε ξανα επισκεψη. Ακου Professional Γενετικης Αστρολογιας !!! Πολιτικη Αστρολογικη Ερευνητρια!!! Ο Einstein ειχε πει ενα ωραιο, Δυο πραγματα ειναι απειρα, το Συμπαν και η ανθρωπινη βλακεια, και για το Συμπαν δεν ειμαι και τοσο σιγουρος.
    Υ.Γ. Διαβαστε το Στοιχειωμενο Κοσμο του μεγαλου Carl Sagan και δειτε στο youtube τον John Randi για να μαθετε τι εστι αστρολογια και οχι μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΩΡΙ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ?? ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.