Το μήνυμα από τη Θεσσαλία θα είναι ένα μήνυμα νίκης. Ένα μήνυμα απελευθέρωσης.



Διαβάστε στην συνέχεια τις απομαγνητοφωνημένες δηλώσεις του Πάνου Καμμένου:
Συνεχίζουμε να κάνουμε τη πορεία μας. Από εδώ, μέχρι τη Γαύδο, μέχρι την Κέρκυρα, μέχρι το Καστελλόριζο, μία πορεία μέσα στους πολίτες, μαζί με τους πολίτες.
Ένα κίνημα που ξεκινήσαμε οι πολίτες μέσα από το διαδίκτυο. Ένα κίνημα που από ρυάκι έγινε ποτάμι. Και από ποτάμι γίνεται ένα τσουνάμι που θα ανατρέψει τα κόμματα της μεταπολίτευσης που συγκυβερνούν εκ μέρους των τραπεζών και έχουν σαν σκοπό να παραδώσουν την εθνική κυριαρχία της χώρας.
Η απάντηση του ελληνικού λαού στις έξι του μηνός θα είναι ένα βροντερό ΟΧΙ.

Αυτό που προέχει είναι οι Έλληνες που βρέθηκαν κάτω από το όριο της φτώχειας. Τα 6 εκατομμύρια Έλληνες. Οι 1.200.000 άνεργοι, οι 900.000 επιχειρήσεις που έκλεισαν στο όνομα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Θέλουμε να ξαναέρθει το χαμόγελο μέσα από μία νέα πορεία, για μια Ελλάδα που θα είναι περήφανη, εθνικά κυρίαρχη και αξιοπρεπής.
Ο δρόμος θα είναι δύσκολος, αλλά στόχος μας είναι η αξιοπρέπεια της ελληνικής οικογένειας. Και θα το πετύχουμε όλοι μαζί σε κόντρα όλων εκείνων που υπηρετούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, τους τραπεζίτες και το ξένο κεφάλαιο.
Είμαστε ενωμένοι, άνθρωποι που προερχόμαστε από πολλές και διαφορετικές πολιτικές παρατάξεις, ηλικίες, μέρη στην πατρίδα μας. Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι.
Θα γυρίσουμε σελίδα στη Μεταπολίτευση. Ξεκινά μια καινούρια μέρα την 7η Μαΐου.
Η Θεσσαλία αγκάλιασε πρώτη τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Έχετε δει και σεις ξεκάθαρα πια, ότι η προσπάθεια να μας φιμώσουν δεν έχει περάσει. Η λάσπη, οι πλαστογραφίες, οι απειλές, τα πιστόλια πάνω στο τραπέζι που τελικά μπήκαν στον κρόταφό μας, δεν πτοούν τους Έλληνες πολίτες.
Το μήνυμα από τη Θεσσαλία θα είναι ένα μήνυμα νίκης. Ένα μήνυμα απελευθέρωσης. Ένα μήνυμα που θα δώσει ο ελληνικός λαός την ίδια μέρα που έχουμε την επέτειο της παράδοσης της χώρας στους Γερμανούς, την 6η Μαΐου.
Εμείς ενωνόμαστε προκειμένου να μην παραδώσουμε τη χώρα μας. Εκείνοι ενωθήκανε και συγκυβερνούν προκειμένου να πουλήσουν την εθνική κυριαρχία της χώρας.
Εμείς θα προχωρήσουμε όπως επιβάλλει το Σύνταγμα, ο καταστατικός χάρτης της χώρας και όπως θα δώσει την εντολή ο ελληνικός λαός την Κυριακή.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παραμένουν ανεξάρτητοι. Δε γινόμαστε πατερίτσα κανενός, δε συνεργαζόμαστε με τις δυνάμεις του μνημονίου και προχωρούμε προκειμένου να ενώσουμε τους Έλληνες που ήρθαν κοντά μας.
Μην ξεχνάτε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ένα κίνημα το οποίο αγκάλιασε το Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά. Ο Νότης Μαριάς με τους Αντιμνημονιακούς Πολίτες και 48 κινήματα από το Σύνταγμα. Έλληνες πολίτες από διαφορετικούς χώρους που ενωθήκανε για να δημιουργήσουν το αντιμνημονιακό αυτό μέτωπο.
Και θα συνεχίσουμε με αυτή την ενότητα, με πίστη στην πατρίδα μας, με πίστη στην Ελλάδα, με πίστη στους νέους ανθρώπους για να πάμε στο αύριο.
Δημοσιογράφος: Είπατε όχι σε μουσουλμάνους στα ψηφοδέλτια.
Π.Κ: Είπαμε όχι σε μουσουλμάνους οι οποίοι παίρνουν εντολές από το προξενείο της Κομοτηνής. Υπάρχουν μουσουλμάνοι Έλληνες, οι Έλληνες πομάκοι, που εκπροσωπούνται στο ψηφοδέλτιό μας στην Ξάνθη. Είναι άλλο οι μουσουλμάνοι Έλληνες που έχουν εθνική συνείδηση και είναι άλλο οι εγκάθετοι του προξενείου της Κομοτηνής που προσλαμβάνονται από τα κόμματα της Μεταπολίτευσης, ιδίως τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ και ενώ εν γνώσει τους αποδίδουν λογαριασμό στο τουρκικό προεξενείο της Κομοτηνής σε ζητήματα εθνικά, τα κόμματα της μεταπολίτευσης που καταρρέουν, το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία τους χρησιμοποιούν για να πάρουν ψήφους. Εμείς δεν ανταλλάσσουμε ψήφους με την εθνική μας συνείδηση. Το κάνουν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.
Δημ: Θα ήθελα να σας ρωτήσω βάσει ποιας διατάξεως η Ελλάδα θα πάει στη δραχμή.
Π.Κ Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσετε να διαβάζετε τα non paper των μεγάλων κομμάτων"

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.