Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!!!!


Γράφει η Αλεξάνδρα Τράγκα
Δύο εικοσιτετράωρα μόνο μας χωρίζουν από το τέλος της μεταπολίτευσης. Σε 48 ώρες από τώρα, τα κόμματα που παρέδωσαν την εθνική μας κυριαρχία, που εξαθλίωσαν τον ελληνικό λαό και σκότωσαν τα όνειρα της νέας γενιάς, ετοιμάζονται να μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Ο ελληνικός λαός, ανεξάρτητος, αδέσμευτος, οργισμένος από τα δεινά που υπέστη, θα υψώσει επιτέλους το ανάστημά του και θα εκφράσει την οργή του διά της ψήφου του.
Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος και οι συν αυτοίς θα λογοδοτήσουν για τα εγκλήματα κατά του έθνους.
Του έθνους που γέννησε τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. Που αποτελεί το γεννήτορα της φιλοσοφίας, της μουσικής, του θεάτρου, των μαθηματικών και πάνω απ’ όλα του ΟΥΜΑΝΙΣΜΟΥ.
Το έθνος στο οποίο έχω την ευλογία να ανήκω, ύψωσε το ανάστημά του ενάντια σε όποιον το επιβουλεύθηκε.
Ναι, συνέλληνες! Από τα δικά μας χείλη βγήκε το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ. Από τα δικά μας χείλη όμως βγήκε και το ΟΧΙ ενάντια στους φασίστες και εθνικοσοσιαλιστές που ακολουθώντας πιστά τις εντολές ενός Μουσολίνι και ενός Χίτλερ, έπνιξαν στο αίμα ολόκληρη την οικουμένη.
Ήρθε ξανά η στιγμή, να πούμε άλλο ένα ΟΧΙ!
ΟΧΙ λοιπόν στην κατοχή της χώρας μας από τους σύγχρονους ναζί, Μέρκελ, Ράιχενμπαχ, Φούχτελ.
ΟΧΙ στους τοκογλυφικούς όρους και στο όργανο οικονομικής επικράτησης των Ηνωμένων Πολιτειών, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
ΟΧΙ στον πόνο, την καταστροφή, τον εξευτελισμό, την ανεργία, τις αυτοκτονίες.
Ας δώσουμε όλοι μαζί ένα δυναμικό ΠΑΡΩΝ την Κυριακή στις κάλπες για να αποδείξουμε επιτέλους ότι δεν είμαστε πρόβατα αλλά πολίτες με νου και γνώση!
Σε γνωρίζω από την κόψη        
Του σπαθιού την τρομερή,         
Σε γνωρίζω από την όψη        
Που με βία μετρά  τη γη.
Απ’ τα κόκαλα βγαλμένη        
Των Ελλήνων τα ιερά,         
Και σαν πρώτα ανδρειωμένη,       
Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.