"Έχουμε πρόγραμμα για την παιδεία"

Ο Εκπρόσωπος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:
«Oι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν μιλάμε με non paper. Μιλάμε με την υπογραφή μας. Και ούτε στέλνουμε σκονάκια για να καθοδηγήσουμε κονδυλοφόρους.
 Αυτό είναι οι τακτικές και το θράσος εκείνων που κούρεψαν με τη ψιλή του PSI, τα αποθεματικά των Πανεπιστημίων. Τίναξαν στον αέρα τα ταμεία των ΑΕΙ και ΤΕΙ χωρίς να λογαριάσουν το παραμικρό,  επειδή έτσι τους διέταξαν οι τοκογλύφοι τραπεζίτες.
Όπως το ίδιο έκαναν και με τα αποθεματικά των Νοσοκομείων και των Επιμελητηρίων και ΟΛΩΝ των Ταμείων.
 

Βαθιά χωμένοι στις τακτικές ενός παλαιοκομματικού συστήματος που κατέρρευσε, δεν αντιλαμβάνονται ότι όταν η πατρίδα κινδυνεύει και είναι παραδομένη στις φλόγες που έβαλαν μαζί με τους εντολοδόχους τους, προέχει πρώτα να σβύσει η φωτιά. Το είπε χθες και ο ίδιος ο Προέδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος.  Αυτή είναι η προτεραιότητα.  Αν δεν υπάρχει πατρίδα, δεν υπάρχει Παιδεία,  δεν υπάρχει Πρόνοια,  δεν υπάρχει τίποτα. Έχουν γίνει όλα στάχτες.  
 
Φυσικά ΚΑΙ η Παιδεία είναι για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ από τους πρώτους στόχους στην φάση της ανοικοδόμησης της απελευθερωμένης Ελλάδας. Οι βασικές αρχές της έχουν εδώ και τέσσερις εβδομάδες αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα anexartitoiellines.gr. Αλλά είναι σαφές, όπως έντιμα δήλωσε ο Πρόεδρος του κινήματος Πανος Καμμένος,  ότι αυτό δεν μας φτάνει.  Χρειάζεται την απόλυτη εξειδίκευση.
 
Η τελική επεξεργασία της εθνικής μας αντιπρότασης  ΚΑΙ για την Παιδεία, θα παρουσιαστεί με υπευθυνότητα πριν πάνε οι Έλληνες στις κάλπες. Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα χωρίς Ρεπούση,  χωρίς Δραγώνα και φυσικά με βιβλία από τη πρώτη μέρα της σχολικής περιόδου σε σχολεία που δεν θα συγχωνευτούν επειδή έτσι διέταξε η τρόϊκα».

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.