Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

Eκλογές 2012: Θανάσης Βλάχος


Η συστράτευση μου με τους «Ανεξάρτηους Έλληνες» αποτελεί συνειδητή επιλογή στην κρίσιμη περίοδο που διανύει ο τόπος.
Στις 6 Μαΐου καλούμαστε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για την Ελλάδα και τους Έλληνες οι οποίες θα αποτελέσουν την πυξίδα για το μέλλον.
Ένα μέλλον που πραγματικά αξίζει για τη χώρα που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού σε ολόκληρη την ανθρωπότητα και η ιστορία της δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.
Με πίστη στις αρχές της εθνικής ανεξαρτησίας, κατάργηση του μνημονίου με τις τοκογλυφικές αλχημείες που οδηγούν σε εξαθλίωση τους πολίτες, απόλυτη διαφάνεια, αξιοκρατία και δικαιοσύνη δίνουμε τη μάχη για ένα αύριο αντάξιο των προσδοκιών όλων γιατί το δικαιούμαστε και το αξίζουμε.

Δεν έχουμε ανάγκη από τους σωτήρες που όψιμα εμφανίζονται ως εγγυητές της εξόδου από την κρίση ενώ είναι εκείνοι που αποδεδειγμένα έφεραν την Ελλάδα και τους Έλληνες –ηλικιωμένους και νέους- στη σημερινή κατάσταση.
Με την ψήφο μας οφείλουμε να τους βάλουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και να τους αποδείξουμε ως Έλληνες ότι είμαστε Ανεξάρτητοι και θέλουμε μια Ελλάδα ελεύθερη και όπως πάντα περήφανη.
Θανάσης Βλάχος
Δημοσιογράφος
Υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.