Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

Την Τετάρτη στην Λάρισα ο Πάνος Καμμένος


Συνεχίζοντας την πορεία της νίκης από πόλη σε πόλη, από χωριό σε χωριό και από νησί σε νησί σε όλη την Ελλάδα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, με το λεωφορείο του κινήματος θα περιοδεύσει από την Τετάρτη το πρωί 2 Μαΐου σε Λαμία,Στυλίδα (όπου στο Δημαρχείο θα συναντήσει τον Δήμαρχο κ.Απόστολο Γκλέτσο), Τρίκαλα, Λάρισα και Σέρρες για να καταλήξει το βράδυ στη Θεσσαλονίκη όπου και θα κάνει στις 19.00 την πρώτη του μεγάλη ανοικτή προεκλογική ομιλία στο λιμάνι της πόλης.

Μετά την ομιλία θα συναντηθεί με τους δημοσιογράφους για μία γνωριμία με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ της Μακεδονίας και για να απαντήσει σε ερωτήσεις τους.
Υπενθυμίζουμε ότι την Πέμπτη ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος κάνει τη δεύτερη ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση στο Ηράκλειο της Κρήτης και την Παρασκευή το βράδυ στις 19.00 στον πεζόδρομο της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου, κάτω από την Ακρόπολη, την κεντρική ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.