Φωτογραφίες από τη συγκέντρωση Καμμένου στο Λιμάνι

Πάνω από 3.000 άτομα, έχουν συγκεντρωθεί στην είσοδο του λιμανιού, όπου μιλάει ο Πάνος Καμμένος, σε μια εκδήλωση με πάθος και πολλές ελληνικές σημαίες. Δείτε:

οι φωτογραφίες είναι από το seleo

Σχόλια

  1. ΠΑΝΟ ΠΡΟΧΩΡΑ...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι προβλέπει ο εκλογικός νόμος για τις αφίσες ?
    Διαβάστε μονοι σας τα άρθρα 44 και 46
    http://www.ethemis.gr/wp-content/uploads/2012/03/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1.pdf

    Οι ανεξάρτητοι φαίνεται πως είναι υπεράνω των νόμων, δείτε και μόνοι σας

    http://taxalia.blogspot.com/2012/05/blog-post_2414.html

    http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=55693:2012-05-02-01-31-24&catid=73:2011-03-31-18-15-38&Itemid=106

    Και ερωτώ ποιός θα υα μαζέψει αυτά ?

    Γιατί δεν εφαρμόζονται οι κυρώσεις που προβλέπονται στο νόμο για τους παραβάτες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθε λιμανι και καυμος, μια χιλιαδα και αναστεναγμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανωνυμε οι αφισες σε πειραξαν??? Εδω τα μεγαλα κομματα εχουν φαει τοσο χρημα και φτασαμε σε αυτη την κατασταση. Και στην τελικη οι ανθρωποι απο την τσεπη τους τα βαζουν. Ασχοληθειτε με το δασος, οχι με το δεντρο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φιλαράκι, καταλαβαίνεις τι γράφεις ?

      " οι ανθρωποι απο την τσεπη τους τα βαζουν " , δηλαδή
      Εχω λεφτά και ρυπαίνω και ας καθαρίσουν μετά οι άλλοι.

      " Ασχοληθειτε με το δασος, οχι με το δεντρο " , δηλαδή

      Δεν τηρούμε το νόμο αλλά θέλουμε να βάλουμε όλους τους άλλους μέσα (ΓΑΠ μετά των αδελφών, Παπακωσταντίνου, Λιάτσο, Καζάκη, κλπ)

      Διαγραφή
  5. νταβελης γιωργοςΠέμ Μαΐ 03, 04:13:00 μ.μ. 2012

    Χθες με τις ιδιες φωτογραφιες μιλουσατε για 1000 ατομα σημερα μιλατε για 3000 .Επιτελους αποφασιστε που θα καθησει η μπιλια της Ρουλεττας για να ειστε ευχαριστημενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.