Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΔΡΑΧΜΟΛΑΓΝΟ

20120503-001708.jpgΔελτίο Τύπου Πληρωμένη απάντηση στον υπάλληλο της Goldman Sachs που προωθεί το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας με non papers, έδωσε ο βουλευτής Λαρίσης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Χρήστος Ζώης. «Προς κύριο Καζάκη: Πάντα ακολούθησα τον ευθύ δρόμο και ποτέ παρακαμπτήριο.
Δε γνωρίζω, γιατί ποτέ δεν έκανα στη ζωή μου δήλωση μετανοίας. Το χαρακτηρισμό περί «βαριδίου» σου τον επιστρέφω. Να προβληματιστείς γιατί το γραφείο τύπου της ΝΔ διακινεί τις δηλώσεις σου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.