ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΡΜΟΥΝ.
Ο ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΟΣΚΑΡ. ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ!
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣE AYΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ.
ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΤΕ, ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.

Σχόλια

  1. Οι προβοκάτσιες που στήθηκαν είναι γνωστές.
    Διαδόσεις οτι θα γίνουν επεισόδια.
    Πακιστανοί που τους έφεραν γνωστοί - άγνωστοι.
    Κρυφές κάμερες με στημένα πλάνα.
    Μονταρισμένα video με αποδοκιμασίες με τους αποδοκιμάζοντες να μην φαίνονται πουθενά.
    Δεν πειράζει, ο λαος ξέρει, ο λαός αποφασίζει.
    Από Δευτέρα θα ειπωθούν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι προβοκάτορες προσπάθησαν να γεμίσουν την άδεια πλατεία και να δείξουν ότι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ(ΠΑκιστανικό Σοσιαλιστικό- Κίνημα) στηρίζουν την εξόντωση της Ελλάδας και των Ελλήνων.
      Τελικά οι Παστοκοι εξελίσσονται σε προβοκάτορες της χρυσής αυγής.

      Διαγραφή
  2. Κακόμοιρε πασόκε ΟΠΑΔΕ... Πότε θα καταλάβεις ότι η πολιτική, το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δούλα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ολυμπιακός-ΠΑΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κακομοίρηδες είστε όλοι εσείς που από γλύφτες των κομμάτων, μόλις είδατε τα δύσκολα την κάνατε σαν τα ποντίκια από το καράβι που κινδυνεύει να βουλιάξει. Αλλα φίλε να ξέρεις το δικό μας καράβι δεν θα βουλιάξει, θα το σώσουμε. Αντε λοιπόν στα νύχια των τυχάρπαστων που βρήκαν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την απογοήτευση του ελληνα ψηφοφόρου.

      Διαγραφή
  3. Από τα βίντεο που είδα λυπάμαι πραγματικά για τον εξεφτελισμό ενός ανθρώπου που θέλει να μας κυβερνήσει. Βέβαια το ίδιο συμβαίνει και άλλες φορές, όπως π.χ με τους δήμαρχους που απευθύνονται στους Αθηναίους ενώ η πλατεία είναι γεμάτη μετανάστες, παράνομους η μη, που δεν γνωρίζουν και ελληνικά.Με τον Βενιζέλο όμως το πράγμα είναι διαφορετικό. Αρχηγός κόμματος και επίδοξος πρωθυπουργός να υφίσταται αυτή την γελοιότητα είναι λυπηρό. Κανονικά θα έπρεπε να φύγει, θα έβρισκε ως δικηγόρος κάποια πιστευτή δικαιολογία. Αυτό που συνέβη λοιπόν είναι ότι ο άνθρωπος δείχνει τι μπορεί να αποδεχθεί για την καρέκλα. Και αυτό είναι άκρως επικίνδυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσχετα από το αν ήταν προβοκάτσια, ο Βενιζέλος θα σε σώσει εσένα Ανώνυμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βασίλη από φανατικός νεοδημοκράτης και φίλος του Ρουσόπουλου (όπως δήλωνες) τώρα μας το γύρισες σε πειρατής. Ασε λοιπόν τι θα κάνει ο Βενιζέλος σε μένα και ισορρόπησε στο χώρο που ανήκεις. Βλέπεις είναι και ορισμένοι που στηρίζουν αυτό που πιστεύουν και στα καλά και στα άσχημα. Αντε λοιπόν στο πειρατικό σου για κανένα γιουρόύσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.