Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ! ΑΣ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...

20120504-074222.jpg
ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ! ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΚΟΒΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΑ 9 ΠΑΙΔΙΑ! ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ! Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Α.Ε. Αρθούρος Ζερβός για να αυξήσει τις απολαβές του Νομικού Συμβούλου Αργύρη Οικονόμου ενέκρινε αναδρομικά την πληρωμή της Κανονικής άδειας έτους 2010 εξ 25 ημερών στον Οικονόμου, διότι δήθεν αυτός δεν έλαβε κανονική άδεια κατά το έτος αυτό (βλ. συνημμένο)! Αυτό είναι πρωτοφανές σκάνδαλο, διότι όλοι οι εργαζόμενοι οφείλουν να εξαντλούν την Κανονική τους άδεια εντός του έτους, όπως προβλέπει
η Εργατική Νομοθεσία. Οι απολαβές του Νομικού Συμβούλου της ΔΕΗ Α.Ε. ήταν μέχρι το 2009 της τάξεως των 150.000 ευρώ ετησίως και λόγω της Τρόικας μειώθηκε, όμως με μεθοδεύσεις όπως η αναδρομική πληρωμή κανονικών αδειών παρελθόντων ετών, τα ανώτατα στελέχη της ΔΕΗ παρακάμπτουν τα κουρέματα των Μνημονίων και ενθυλακώνουν έξτρα αμοιβές, παραβιάζοντας προκλητικά κάθε έννοια δικαίου, την ίδια ώρα που ο λαός υποφέρει με ανεργία και μειώσεις εισοδημάτων ενώ η Κυβέρνηση με πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ενέκρινε την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012 έκτακτη χορηγία στη ΔΕΗ 200 εκ. ευρώ για να εξακολουθεί να λειτουργεί http://olympia.gr/2012/04/30/deh/ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

1 σχόλιο:

  1. Η κυβέρνηση των δοσίλογων εχει περικόψει τους μισθούς των εργαζομένων με συναίνεση του Φωτόπουλου και των παρατάξεων ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ και μοιράζει αφειδώς χρήματα στα στελέχη του δικομματισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.