Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

Τον Χρήστο Ζώη επισκέφθηκαν οι πολύτεκνοι του ν. Λάρισας


Τον Χρήστο Ζώη επισκέφθηκαν οι πολύτεκνοι του ν. Λάρισας για να ζητήσουν τη στήριξη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων απ’ την 7η Μαΐου καθώς θεωρούν σίγουρη την είσοδό τους στη Βουλή. Συζήτησαν όλα τα προβλήματα που σώρρευσε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 2 χρόνια στις πλάτες τους καθώς και τις συνέπειες που καλούνται ν’ αντιμετωπίσουν απ’ την εφαρμογή του 2ου μνημονίου.


Ο κ. Ζώης τους ενημέρωσε για τις προγραμματικές θέσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σε σχέση με την πολυτεκνική οικογένεια και την προτεραιότητα που δίνουν στην στήριξή της. Ταυτόχρονα τους ζήτησε να αγνοήσουν υποσχέσεις που δίνονται προεκλογικά για λόγους ψηθοφηρικούς καθώς τα κόμματα που ψήφισαν τα μνημόνια δεσμεύονται απ’ την υπογραφή τους και τα μέτρα που προβλέπονται θα εφαρμοσθούν με συνέπειες και για τους πολύτεκνους.

Δεσμεύθηκε ότι θα θέσει υπόψη του κ. Πάνου Καμμένου ζητήματα όπως την κατάργηση των πολυτεκνικών επιδομάτων με το όριο τα 6000 ευρώ οικογενειακό εισόδημα, τον φόρο ιδιοκατοίκησης, το χαράτσι της ΔΕΗ, τις απολύσεις πολύτεκνων και υπερπολύτεκνων εκπαιδευτικών και δημοσίων υπαλλήλων από το δημόσιο κ.α.

Εξέφρασε τέλος την βεβαιότητά του ότι, καθώς ο επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, είναι ο ίδιος πατέρας 5 παιδιών, θα είναι με κάθε τρόπο δίπλα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.