Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

Μήνυμα Συνδέσμου Eθνθκης Ενότητας

Ενωμένοι Είμαστε Δυνατοί
Aγαπητοί Φίλοι και Φίλες
Έφθασε η ώρα των πιο κρίσιμων εκλογών στην ιστορία της Πατρίδας μας. Των εκλογών που απέμειναν η τελευταία ελπίδα μας να αντισταθούμε στα σχέδια προδοσίας της χώρας μας.
Μέχρι τώρα ο Ελληνικός λαός δεν είχε την ευκαιρία να εκφράσει την άποψη του απέναντι στην υποδούλωση του μνημονίου, στο οποίο οδηγήθηκε από ένα σύστημα που έκλεψε την ψήφο του με το σύνθημα «λεφτά υπάρχουν». Κανείς δεν είπε μέχρι τώρα την αλήθεια στον λαό για να κρίνει και  να αποφασίσει. Χωρίς εμάς μας οδήγησαν στην υποτέλεια του ΔΝΤ, χωρίς εμάς αποφάσισαν να παραχωρήσουν την εθνική κυριαρχία με την υποταγή στο αγγλικό δίκαιο, χωρίς εμάς θεωρούν ότι έχουν το δικαίωμα να υπογράφουν επαίσχυντες συμφωνίες.

O  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ιδρύθηκε σε μια προσπάθεια συνείδησης, σε μια προσπάθεια αντίστασης στον εκφυλισμό της πολιτικής ζωής της χώρας, σε μια προσπάθεια υπεράσπισης των παιδιών μας και της Πατρίδας μας.

Το μόνο που έχουμε να προβάλλουμε απέναντι στη δύναμη του κατεστημένου, στη δύναμη των ΜΜΕ και του χρήματος της κρατικής επιχορήγησης είναι το ήθος μας, οι θέσεις μας, η αγάπη για την Πατρίδα μας, η αξιοπρέπεια, οι γνώσεις μας, η εμπειρία μας, η ανιδιοτέλεια μας.

Το πιο δυνατό μας όπλο όμως είναι η παρουσία σας. Σπάστε το τείχος της σιωπής, μιλήστε για τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ γιατί μόνο έτσι ενωμένοι όλοι μαζί είμαστε δυνατοί.

Ήρθε η ώρα των πράξεων, η ώρα της ελπίδας.

Στηρίξτε μας, στηρίξτε τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, γιατί δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε, γιατί δεν θα προδώσουμε ποτέ την εμπιστοσύνη σας, γιατί είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.