Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021

Αποκλειστικό: Αυτή είναι η συμφωνία Ισραήλ-Pfizer-Είναι μέτρηση & ανάλυση επιδημιολογικών δεδομένων του εμβολίου και όχι πείραμα


Το Ισραήλ έκλεισε έγκαιρα την προμήθεια εμβολίων από την Pfizer-BioNTech ...

Το έθνος των 9 εκατομμυρίων περίπου υπόγραψε στις 6 Ιαν. 2021 μια συμφωνία με την Pfizer με τίτλο "Real-World Epidemiological Evidence Collaboration Agreement" ...


Ο σκοπός της ανωτέρω συμφωνίας είναι... 

2.1 Στόχος του Έργου

Η μέτρηση και ανάλυση επιδημιολογικών δεδομένων που προκύπτουν από τη διάθεση του Προϊόντος, για να καθοριστεί εάν επιτυγχάνεται ανοσία αγέλης μετά την επίτευξη ενός ορισμένου ποσοστού κάλυψης εμβολιασμού στο Ισραήλ. 

 2.2 Αρχές Συνεργασίας. 

Τα συμβαλλόμενα μέρη συμφωνούν ότι το έργο αποσκοπεί στη δημιουργία και ανάλυση δεδομένων επιδημιολογικής και αποτελεσματικότητας εμβολίων σε επίπεδο πληθυσμού, ζωτικής σημασίας για σκοπούς δημόσιας υγείας, τα οποία ενδέχεται να ενημερώσουν τεχνικές συστάσεις εμβολίων παγκοσμίως. 

Τα δεδομένα που παράγονται από το Έργο αποσκοπούν στο να τερματίσουν την παγκόσμια πανδημία COVID-19 προς όφελος όλων των ασθενών στο εσωτερικό και στο περίγραμμα του Ισραήλ. 

Το Έργο θα βασιστεί στην τρέχουσα ιατρική βιβλιογραφία και τις κατευθυντήριες γραμμές που θα υιοθετηθούν από τους αρμόδιους ιατρικούς φορείς. Για τη διεξαγωγή του Έργου και τη μέτρηση των επιπτώσεων του Έργου σε επίπεδο πληθυσμού, το Υπ. Υγείας βασίζεται στην παραλαβή δόσεων του Προϊόντος, σύμφωνα με τους όρους της Συμφωνίας Παρασκευής και Προμήθειας, που μπορεί να τροποποιείται κατά καιρούς και στο ποσοστό παράδοσης του έργου από PFIZER, θα επιτρέψει τη διατήρηση ποσοστού εμβολιασμού επαρκούς για την επίτευξη ανοσίας αγέλης και επαρκή δεδομένα το συντομότερο δυνατό, και θα πρέπει να συμφωνηθεί από τα δύο μέρη. 

Τίποτα σε αυτήν τη συμφωνία δεν τροποποιεί ή αλλάζει με οποιονδήποτε τρόπο τους όρους της Συμφωνίας Παρασκευής και Προμήθειας. Σε περίπτωση σύγκρουσης μεταξύ των όρων της Συμφωνίας Παρασκευής και Προμήθειας, όσον αφορά την κατασκευή και την προμήθεια του Προϊόντος, οι όροι της Συμφωνίας Παρασκευής και Προμήθειας θα ελέγχονται. 

Υ.Γ

Αυτή είναι λοιπόν η σύμβαση στην οποία αναφέρθηκε, σε τηλεοπτικό σταθμό προχθές, ο καθηγητής πνευμολογίας κ. Βασιλακόπουλος...

Ο κ, Βασιλακόπουλος είχε αναφέρει, όπως σας ενημερώσαμε ΕΔΩ  ...

"Έχει γίνει ειδική συμφωνία ανάμεσα σε Pfizer με Ισραήλ, για να γίνει αυτό το πληθυσμιακό πείραμα με το εμβόλιο..."

Απ ότι είδατε δεν πρόκειται για κανένα πληθυσμιακό πείραμα αλλά για μέτρηση και ανάλυση επιδημιολογικών δεδομένων... για να καθοριστεί εάν επιτυγχάνεται ανοσία αγέλης μετά την επίτευξη ενός ορισμένου ποσοστού κάλυψης εμβολιασμού στο Ισραήλ. 

Αυτά για να ξέρουμε τι λέμε και τι γράφουμε, επαναλαμβάνοντας πως χρειάζεται μεγάλη ...πολύ μεγάλη όμως προσοχή σε όσους αρθρώνουν δημόσιο λόγο ειδικά για θέματα υγείας.-

 exomatiakaivlepo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.