Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021

Βασιλακόπουλος: Έχει γίνει ειδική συμφωνία ανάμεσα σε Pfizer με Ισραήλ, για να γίνει αυτό το πληθυσμιακό πείραμα με το εμβόλιο...! (βίντεο)

Πρωτοφανής ισχυρισμός του πασίγνωστου πλέον γιατρού Θεόδωρου Βασιλακοπούλου, χθες το πρωί στην εκπομπή του Open με την Φαίη Μαυραγάνη.Ο άνθρωπος που μονοπωλεί τα τηλεοπτικά παράθυρα για θέματα σχετικά με την πανδημία, αναφερόμενος στην 3η δόση που ήδη ξεκίνησε στο Ισραήλ, δήλωσε ευθέως ότι " Έχει γίνει ειδική συμφωνία  ανάμεσα σε Pfizer με Ισραήλ, για να γίνει αυτό το πληθυσμιακό πείραμα με το εμβόλιο..."

Ο ισχυρισμός αυτός πραγματικά πάγωσε τους τηλεθεατές. Διότι στην ουσία ο κύριος Βασιλακόπουλος ισχυρίζεται ότι το κράτος του Ισραήλ μετέτρεψε τον πληθυσμό του σε πειραματόζωα για λογαριασμό της Pfizer, ισχυρισμό που μάλιστα επανέλαβε μετά από ερώτηση της παρουσιάστριας. 

Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι ισχύει κάτι τέτοιο και μάλιστα το θεωρούμε αδιανόητο...

Χρειάζεται μεγάλη ...πολύ μεγάλη όμως προσοχή σε όσους αρθρώνουν δημόσιο λόγο ειδικά για θέματα υγείας...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.