Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020

Ποιο είναι το εμπορικό πλοίο "CIRKIN"...που έχει κάνει "σουρωτήρι" το εμπάργκο με συνοδεία τουρκικών φρεγατών..

Ας δούμε ποίο είναι το "CIRKIN", το πλοίο που ανήκει στην Τουρκία (με σημαία Τανζανίας) και συνοδευόταν από 3 τουρκικές φρεγάτες...

Το εμπορικό πλοίο "CIRKIN" σήμερα ήταν στο επίκεντρο του περιστατικού που σημειώθηκε ανοιχτά της Βεγγάζης στη Λιβύη...όπως σας ενημερώσαμε ΕΔΩ
 

Το συγκεκριμένο πλοίο τον τελευταίο μήνα έχει κάνει πάνω από 2 δρομολόγια από Κωνσταντινούπολη με προορισμό τη Λιβύη...συνοδευόμενο πάντα από τουρκικές φρεγάτες.. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν ακολουθεί το στάνταρ δρομολόγιο-πορεία για αυτή την διαδρομή...όπως φαίνεται απ την πιο πάνω εικόνα..

Στην δορυφορική φωτογραφία φαίνεται να φορτώνει σε λιμάνι της Κωνσταντινούπολης... ειδικά φορτία και μεγάλα οχήματα... 
Για το εν λόγω πλοίο είχε μιλήσει και το είχε καταγγείλει για μεταφορά στρατιωτικού εξοπλισμού, από 2/6/2020, ο Λίβυος στρατηγός του LNA Ahmed Al-Mismari.... 
Στη δήλωσή του, ο Al-Mismari ανέφερε ότι το πλοίο έφυγε από την Κωνσταντινούπολη για τη Λιβύη στις 20-21 Μαΐου 2020 και έφτασε στο λιμάνι της Μισράτα στις 28 Μαΐου στις 10:55 π.μ. 
Πρόσθεσε: «Είναι ύποπτο ότι οι τουρκικές φρεγάτες συνόδευαν το συγκεκριμένο πλοίο CIRKIN. Επιπλέον, στις 29 Μαΐου, μια ημέρα μετά την άφιξη του πλοίου, υπήρχαν διάφορα tweets που ευχαρίστησαν την Τουρκία για την αποστολή των τάνκ M60. Δημοσίευσαν δε μια εικόνα ενός φορτηγού που μεταφέρει ένα στρατιωτικό όχημα που έμοιαζε με τάνκ κοντά στη Μισράτα. "
Ένα είναι σίγουρο το συγκεκριμένο πλοίο και όχι μόνο...
ανενόχλητο έχει κάνει σουρωτήρι το "εμπάργκο"με την στήριξη της τουρκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.