Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020

Αυτά δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ για στήριξη Σάρατζ & διάψευση του ίδιου δεν υπάρχει..


Γράφαμε χθες ΕΔΩ για την απαράδεκτη θέση του Γ.Γ του ΝΑΤΟ Στόλτενμπεργκ ο οποίος δήλωσε σε συνέντευξή του ότι,
η συμμαχία θα στηρίξει την κυβέρνηση του τουρκοφιλου ισλαμιστή Σαράτζ ....
Στην ενημέρωση του ΥΠΕΞ ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, Αλέξανδρος Γεννηματάς, απάντησε σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για την αναφορά του ΓΓ του ΝΑΤΟ Γ. Στόλτενμπεργκ στη Λιβύη:
«Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ δεσμεύεται απόλυτα από τις κοινές θέσεις της Συμμαχίας, οι οποίες ως γνωστόν υιοθετούνται με ομοφωνία. Το περιεχόμενο της πρόσφατης συνέντευξής του σε ιταλική εφημερίδα, όπως αυτό αποτυπώθηκε, προφανώς δεν εκφράζει τις θέσεις της Συμμαχίας. Η Ελλάδα έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες επισημάνσεις μέσω της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της στο ΝΑΤΟ και έχει λάβει διαβεβαιώσεις ότι οι συγκεκριμένες δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα δεν απεδόθησαν ορθώς«.

Επειδή εμείς πάντα μιλάμε με στοιχεία....Δείτε τι δήλωσε στην "La Reppublica" χθες... 

"In Libia c'è un embargo alle anni che deve essere rispettato da tutte le parti. Questo non significa però mettere sullo stesso piano le forze guidate da Haftar e il governo di Fayez Al Serraj, l'unico riconosciuto dalle Nazioni Unite. Per questa ragione la Nato è pronta a dare sostegno al governo di Tripoli", ha concluso Stoltenberg."


Η μετάφραση στα Ελληνικά..
"Στη Λιβύη υπάρχει εμπάργκο στα χρόνια που πρέπει να τηρείται από όλες τις πλευρές. Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, ότι οι δυνάμεις υπό την ηγεσία του Haftar και της κυβέρνησης του Fayez Al Serraj, της μόνης που αναγνωρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη, είναι στο ίδιο επίπεδο. Για το λόγο αυτό, το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο να υποστηρίξει την κυβέρνηση της Τρίπολης ", κατέληξε ο Στόλτενμπεργκ."
Υ.Γ
Αυτά ακριβώς είπε ο Στόλτενμπεργκ & καμιά διάψευση δεν υπήρξε από τον ίδιο.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.