Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020

Απαράδεκτη η απόφαση του Γ.Γ ΝΑΤΟ να στηρίξει τον ισλαμιστή τουρκόφιλο Σάραζ στην Λιβύη!


Απαιτείται άμεσα ελληνική αντίδραση
Με μία ανεπίτρεπτη παρέμβαση μέσω συνέντευξής του στην ιταλική εφημερίδα Ρεπούμπλικα,
ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Στόλτενμπεργκ, δήλωσε ότι η συμμαχία θα στηρίξει την κυβέρνηση του τουρκοφιλου ισλαμιστή Σαράτζ, ο οποίος υποστηρίζεται από το ισλαμικό κράτος κι άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις. 
Εδώ η αντίδραση της Ελλάδας πρέπει να είναι άμεση, διότι η δήλωση αυτή προετοιμάζει και νομιμοποιεί στην ουσία τουρκική στρατιωτική επέμβαση για να σωθεί το ισλαμιστικό καθεστώς της Τρίπολης. 
Εάν αυτό γίνει και η Τουρκία αποκτήσει πάτημα στην Λιβύη, με τις πλάτες μάλιστα της Ιταλίας, ετοιμαστείτε για τεράστια δεινά με στοχευμένη απόβαση εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών στην Κρήτη. Και αυτό θα είναι μόνο η αρχή.
Διαβάστε τι ακριβώς δήλωσε για την Λιβύη...
"In Libia c'è un embargo alle anni che deve essere rispettato da tutte le parti. Questo non significa però mettere sullo stesso piano le forze guidate da Haftar e il governo di Fayez Al Serraj, l'unico riconosciuto dalle Nazioni Unite. Per questa ragione la Nato è pronta a dare sostegno al governo di Tripoli", ha concluso Stoltenberg."
"Στη Λιβύη υπάρχει εμπάργκο στα χρόνια που πρέπει να τηρείται από όλες τις πλευρές. Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, ότι οι δυνάμεις υπό την ηγεσία του Haftar και της κυβέρνησης του Fayez Al Serraj, της μόνης που αναγνωρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη, είναι στο ίδιο επίπεδο. Για το λόγο αυτό, το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο να υποστηρίξει την κυβέρνηση της Τρίπολης ", κατέληξε ο Στόλτενμπεργκ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.