Απαράδεκτη η απόφαση του Γ.Γ ΝΑΤΟ να στηρίξει τον ισλαμιστή τουρκόφιλο Σάραζ στην Λιβύη!


Απαιτείται άμεσα ελληνική αντίδραση
Με μία ανεπίτρεπτη παρέμβαση μέσω συνέντευξής του στην ιταλική εφημερίδα Ρεπούμπλικα,
ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Στόλτενμπεργκ, δήλωσε ότι η συμμαχία θα στηρίξει την κυβέρνηση του τουρκοφιλου ισλαμιστή Σαράτζ, ο οποίος υποστηρίζεται από το ισλαμικό κράτος κι άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις. 
Εδώ η αντίδραση της Ελλάδας πρέπει να είναι άμεση, διότι η δήλωση αυτή προετοιμάζει και νομιμοποιεί στην ουσία τουρκική στρατιωτική επέμβαση για να σωθεί το ισλαμιστικό καθεστώς της Τρίπολης. 
Εάν αυτό γίνει και η Τουρκία αποκτήσει πάτημα στην Λιβύη, με τις πλάτες μάλιστα της Ιταλίας, ετοιμαστείτε για τεράστια δεινά με στοχευμένη απόβαση εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών στην Κρήτη. Και αυτό θα είναι μόνο η αρχή.
Διαβάστε τι ακριβώς δήλωσε για την Λιβύη...
"In Libia c'è un embargo alle anni che deve essere rispettato da tutte le parti. Questo non significa però mettere sullo stesso piano le forze guidate da Haftar e il governo di Fayez Al Serraj, l'unico riconosciuto dalle Nazioni Unite. Per questa ragione la Nato è pronta a dare sostegno al governo di Tripoli", ha concluso Stoltenberg."
"Στη Λιβύη υπάρχει εμπάργκο στα χρόνια που πρέπει να τηρείται από όλες τις πλευρές. Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, ότι οι δυνάμεις υπό την ηγεσία του Haftar και της κυβέρνησης του Fayez Al Serraj, της μόνης που αναγνωρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη, είναι στο ίδιο επίπεδο. Για το λόγο αυτό, το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο να υποστηρίξει την κυβέρνηση της Τρίπολης ", κατέληξε ο Στόλτενμπεργκ."

Σχόλια