Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020

Για να μην "αγιοποιούμε" τους Κινέζους...

Επειδή δεν ξεχνάμε ...
Ας θυμηθούμε τι είχε αναρτήσει στο  twitter όχι κάποιος τυχαίος Κινέζος... 

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΥΠΕΞ της Κίνας λοιπόν στις 12 Μαρτίου του 2020...κατηγορούσε τον στρατό των ΗΠΑ, ότι ήταν αυτός που έφερε τον κορονοϊό στη Γουχάν της Κίνας...!!!
Μάλιστα προέτρεπε τους Αμερικανούς να είναι διαφανείς να δώσουν στοιχεία....
Οφείλουν λέει εξηγήσεις αυτά έγραψε ο Κινέζος αξιωματούχος σε περισσότερους από 300,000 followers στο Twitter
Προφανώς ο Κινάζος αξιωματούχος αναφέρεται στους παγκόσμιους στρατιωτικούς αγώνες που έγιναν στο Γουχάν από τις 18 έως τις 27 Οκτωβρίου 2019 και όπως σας ενημερώσαμε ΕΔΩ ....
Ορισμένοι Γάλλοι αθλητές επέστρεψαν στο σπίτι με συνηθισμένα συμπτώματα, όπως πυρετούς και πόνους στο σώμα - ένας από τους οποίους είπε ότι αρχικά πίστευε ότι απλά είχε κρυώσει - και κανένας από αυτούς δεν εξετάστηκε...


Διαβάστε τώρα το επίμαχο twitter
"CDC was caught on the spot. When did patient zero begin in US? How many people are infected? What are the names of the hospitals? It might be US army who brought the epidemic to Wuhan. Be transparent! Make public your data! US owe us an explanation!" the Foreign Ministry official said.
(Spokesman & DDG, Information Department, Foreign Ministry, China.)
Υ.Γ
Κι όπως λέει και μια παροιμία...
Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.