Αθλητές που συμμετείχαν στους παγκόσμιους στρατιωτικούς αγώνες...μπορεί να έφεραν τον κορονοϊό στην Ευρώπη


Μια ομάδα Γάλλων αθλητών που αγωνίστηκαν στη Γουχάν τον Οκτώβριο φοβούνται ότι μπορεί να έχουν
φέρει πίσω τον κορονοϊό - πράγμα που σημαίνει ότι το θανατηφόρος ιός μπορεί να υπήρχε μήνες νωρίτερα από ότι αναφέρθηκε
Η γαλλική αντιπροσωπεία συμμετείχε στους 7ους Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες στο Γουχάν από τις 18 έως τις 27 Οκτωβρίου πέρυσι, μόλις 20 ημέρες πριν από την πρώτη επιβεβαιωμένη περίπτωση κορονοϊού στην Κίνα, ανέφερε το "The Sun". 
Συνολικά συμμετείχαν 402 Γάλλοι αθλητές, μαζί με 10.000 άλλους από όλο τον κόσμο, σύμφωνα με την έκθεση. Ορισμένοι αθλητές επέστρεψαν στο σπίτι με συνηθισμένα συμπτώματα, όπως πυρετούς και πόνους στο σώμα - ένας από τους οποίους είπε ότι αρχικά πίστευε ότι απλά είχε κρυώσει - και κανένας από αυτούς δεν εξετάστηκε, σύμφωνα με το γαλλικό κανάλι ειδήσεων BFMTV. 
Ο γαλλικός στρατός, υπεύθυνος για την συμμετοχή των αθλητών στους αγώνες, επιβεβαίωσε ότι δεν εξέτασαν κανέναν αθλητή, σύμφωνα με την έκθεση. 
Η Elodie Clouvel, 31 ετών, παγκόσμιος πρωταθλητής του μοντέρνου πένταθλου, δήλωσε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό "Television Loire 7" στα τέλη Μαρτίου ότι, δεν ανησυχεί για το ενδεχόμενο να περάσει το καλοκαίρι στην Ιαπωνία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - επειδή πιστεύει ότι αυτή και ο σύντροφός της Valentin Ο Belaud έχουν ήδη μολυνθεί. 

«Ήμασταν στη Γουχάν για τους Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες στα τέλη Οκτωβρίου», είπε ο Κλουβέλ. «Και μετά, όλοι αρρωστήσαμε....

Σχόλια