Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013

Η ξαδέρφη, ο Παπακωνσταντίνου και οι αποφάσεις που υπέγραφε για την εταιρεία που συμμετείχε η ξαδέρφη..


Την ξαδέλφη του Παπακωνσταντίνου, την κ. Ελένη Παπακωνσταντίνου, μάλλον όλοι την ξέρετε... κι αν δεν την ξέρατε σίγουρα την μάθατε το τελευταίο διάστημα....
Είναι αυτή για την οποία, οπως είχαμε αποκαλύψει   ΕΔΩ....,

λίγες μέρες πριν στην Έλλη Στάη, ο Παπακωνσταντίνου....είπε πολλά και διάφορα...
Μάλλον δεν είπε τίποτα...
Προσπάθησε μάλιστα να μας πείσει ότι πέρα από φιλικές-συγγενικές σχέσεις, δεν είχε καμιά επαγγελματική και οικονομική σχέση με τις ξαδέφες...
Είναι όμως έτσι τα πράγματα...;;;
Δείτε το βίντεο..


 
Σας θυμίζουμε ότι :

Την παραίτησή της υπέβαλε από το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) η κυρία Ελένη Παπακωνσταντίνου, πρώτη εξαδέλφη του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, μετά την κατακραυγή που υπήρξε από την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ. 
Είχε προσληφθεί, τον περασμένο Φεβρουάριο ως εμπειρογνώμονας, ειδικός για τις συγχωνεύσεις εταιριών και στο εταιρικό δίκαιο, με μηνιαίο μισθό περί τις 3.000 ευρώ και παραιτήθηκε στις 2/1/2013, με επιστολή που έστειλε στον Πρόεδρο του Ταμείου κ. Τάκη Αθανασόπουλο.

Επίσης στις 30 Σεπτεμβρίου 2004, το Διοικητικό Συμβούλιο της S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε. (πρώην Α.Ε.Ε. Αργυρομεταλλευμάτων & Βαρυτίνης), στη συνεδρίασή του, εξέλεξε ως νέο μέλος την κα Ελένη Παπακωνσταντίνου-Σικιαρίδη, σε αντικατάσταση της παραιτηθείσας κας Μιράντας Ξαφά, η οποία ανέλαβε χρέη Αναπληρωτή Εκτελεστικού Διευθυντή στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με έδρα την Ουάσινγκτον των Η.Π.Α.
Δείτε τώρα και μερικές από τις αποφάσεις που ειχε υπογράψει ο Παπακωνσταντίνου ως υπουργός ΠΕΚΑ...και αφορούσαν στην εταιρεία που συμμετείχε η ξαδέρφη .. με την οποία δεν συνεργαζόταν επαγγελματικά...!!!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.