Ο ΠΑΠΑΚ και η ξαδέρφη που δεν ήξερε....(βίντεο)

Χθες βράδυ ήταν καλεσμένος στην Έλλη Στάη, ο Παπακωνσταντίνου....είπε πολλά και διάφορα...
Μάλλον δεν είπε τίποτα...
Προσπάθησε μάλιστα να μας πείσει ότι πέρα από φιλικές-συγγενικές σχέσεις, δεν είχε καμιά επαγγελματική και οικονομική σχέση με τις ξαδέφες...
Είναι όμως έτσι τα πράγματα...;;;
Δείτε το βίντεο..


 
Σας θυμίζουμε ότι :
Στις 30 Σεπτεμβρίου 2004, το Διοικητικό Συμβούλιο της S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε. (πρώην Α.Ε.Ε. Αργυρομεταλλευμάτων & Βαρυτίνης), στη συνεδρίασή του, εξέλεξε ως νέο μέλος την κα Ελένη Παπακωνσταντίνου-Σικιαρίδη, σε αντικατάσταση της παραιτηθείσας κας Μιράντας Ξαφά, η οποία ανέλαβε χρέη Αναπληρωτή Εκτελεστικού Διευθυντή στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με έδρα την Ουάσινγκτον των Η.Π.Α.
Την παραίτησή της υπέβαλε από το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) η κυρία Ελένη Παπακωνσταντίνου, πρώτη εξαδέλφη του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, μετά την κατακραυγή που υπήρξε από την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ. 
Είχε προσληφθεί, τον περασμένο Φεβρουάριο ως εμπειρογνώμονας, ειδικός για τις συγχωνεύσεις εταιριών και στο εταιρικό δίκαιο, με μηνιαίο μισθό περί τις 3.000 ευρώ και παραιτήθηκε στις 2/1/2013, με επιστολή που έστειλε στον Πρόεδρο του Ταμείου κ. Τάκη Αθανασόπουλο.

Σχόλια

  1. Γιατί οι άχρηστες μαζί με τον δικηγόρο τους νομίζουν οτι δεν θα πάνε στην προανακριτική επιτροπή. Γιατί νομίζουν οι τοιαύτες οτι μπορούν να να μην απαντούν?? Δεν τα λέει καλά ο δικηγορίσκος τους . τα λέει στον όμορφο Πασόκο του μέγκα αλλά εκείνος δεν είπε τίποτα γιατί οι πελάτισέ του δεν διώκονται απλώς θα πάνε να δώσου την κατάθεσή τους. Κανείς δεν διώκαιτε. Γιατί ο δικηγόρος τους νομίζει οτι διώκονται..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.