Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012

Ποιος είναι ο Δημήτρης Τσιπίδης, που έστειλε ανοικτή επιστολή σε Μουζακίτη και Πεπόνη..;;

Γράφαμε σε προηγούμενο άρθρο μας για έναν συμπολίτη μας τον Δημήτρη Τσιπίδη,  που έστειλε ανοικτή επιστολή σε Μουζακίτη και Πεπόνη, με σκοπό να δεχτούν την εθελοντική και, φυσικά άμισθη, προσφορά του για βοήθειά
Ο κ. Τσιπίδης έγραφε: Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή που διέρχεται η Πατρίδα μου, με αυτόν τον τρόπο, αντιλαμβάνομαι καλύτερα, πως μπορώ να φανώ περισσότερο χρήσιμος. 
Ας δούμε όμως ποιος είναι ο κ. Τσιπίδης...

Ξέρουμε κάτι για αυτόν...έχει ιδιαίτερη σημασία και κάνει ακόμη πιο σημαντική την επιστολή και την προσφορά του...
Διαβάστε το γιατί..
Ιδού ποιος είναι ο κ. Τσιπίδης και τι έχει αντιμετωπίσει ....
Το άρθρο που ακολουθεί είναι μια πραγματική και συγκλονιστική ιστορία, ενός συνέλληνα που ήθελε να αλλάξει τον κόσμο..

Ιστορίες για αγρίους.. οι "νεκροί" δεδικαίωνται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.