Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

Συνεχίζει να μας διαβάζει "ευλαβικά" ο ΣΥΡΙΖΑ...

Γράφαμε στις 23 Νοεμβρίου 2011: Μάλλον μας διαβάζει ο Τσίπρας δεν εξηγείται διαφορετικά...
και αναφερόμαστε τότε σε ερώτηση του κ. Τσίπρα προς τον υπουργό οικονομικών, με θέμα :
"Υπουργικές αποφάσεις για αμοιβές δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ σε εταιρείες παροχής νομικών υπηρεσιών και χρηματοοικονομικών συμβουλών, την ώρα που έψαχναν για πρωθυπουργό."
Σας θυμίζει κάτι..;;

Το ίδιο θέμα είχαμε αναδείξει στις 31 Αυγ.2011, όταν γράφαμε σε σχετικό μας άρθρο ,  για τον ορισμό του δικηγορικού γραφείου Gottlieb Steen & Hamilton LLP ως διεθνούς νομικού συμβούλου.
Λίγους μήνες πριν τις εκλογές και στις 22 Απριλίου 2012 γράφαμε: Κουίζ..."άστο μπορεί να το βρούμε μπροστά μας..."
Μόλις χθες ο Στάθης Παναγούλης με τον Νάσο Αθανασίου, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, υπέβαλαν ερώτηση με θέμα "Περί του αριθμού των συμβούλων του πρώην πρωθυπουργού  κ.  Γ.Α. Παπανδρέου (π.χ  αρχιτέκτων κ. Αθεμπίγιο, καθηγητής Οικονομικών κ. Στίγκλιτς κ.α), των αμοιβών τους κατ΄ άτομο, καθώς και του συνολικού κόστους στον Δημόσιο Προϋπολογισμό από την λειτουργία του επιτελείου του στην διάρκεια της πρωθυπουργίας  του" (Διαβάστε ΕΔΩ )

Η ιστορία των συμβούλων δεν είναι όμως καινούργια τουλάχιστον σε εμάς....
Το είχαμε αναδείξει πριν την υπογραφή του 1ου μνημονίου..
Διαβάστε για να δείτε από πότε αναδείξαμε το θέμα:
Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010
Αυτοί οι Big 5, πότε έρχονται ;;;
http://exomatiakaivlepo.blogspot.gr/2010/03/ers-big-5-5.html
Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010
Οι BIG 5, όπως λέμε τα 5Φ (Φίλοι ,Φέρτε Φίλους, Φάγετε, Φύγετε), είναι ΕΔΩ έτοιμοι για ΟΛΑ !!!!
http://exomatiakaivlepo.blogspot.gr/2010/06/big-5.html
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ H KPMG ΚΑΙ Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 18, 2010
http://olympia.gr/2010/06/18/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CF%83%CE%BF%CE%BA-h-kpmg-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%83/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.