Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2011

Παίρνει 79 χιλιάδες ευρώ και δεν του φτάνουν...

Eίχαμε γράψει ΕΔΩ  για την υπηρεσία "Invest in Greece", για το πόσο μας στοιχίζει, για το τι δεν κάνουν και για τους παχυλούς έως προκλητικούς μισθούς που παίρνουν
Δεν φτάνει που δεν κάνουν τίποτα και δεν φέρνουν επενδύσεις..
Παραπονούνται και όλας ότι δεν πληρώνονται καλά...
Ο γνωστός και μη εξαιρετέος κ. Άρις Συγγρός ο πρόεδρος του Invest in Greece...
που αμοίβεται με το ευτελές ποσό των 79 χιλ.ευρώ τον χρόνο, ξαναχτύπησε και πάλι.
Ο κ. Συγγρός σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε χθες στο Huffington post, αναφερόμενος στην δουλειά του ως πρόεδρος του Invest in Greece (αστειευόμενος πάντα κατά το Huffington post) είπε:
"Το προβλημα δεν είναι ότι πρόκειται για την χειρότερη δουλειά στον κόσμο, είναι η πιο κακοπληρωμένη δουλειά στον κόσμο."
Μάλιστα καλά ακούσατε....
Του φαίνονται λίγα τα 79 χιλιάρικα του κ. Συγγρού..
Κάνει την πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο και δεν αμοίβεται καλά, μας λέει ο κ. Συγγρός.
Δεν μας λέει όμως ο κ. Συγγρός τι έκανε, τι αποτέλεσμα έφερε, τι επενδύσεις προσέλκυσε για να πληρώνεται με 79 χιλ.ευρώ τον χρόνο.
Αν δεν σας αρέσει κ. Συγγρέ να φύγετε, να πάτε αλλού... 

1 σχόλιο:

  1. Φανταστούμε πωσο Μαλακες είμαστε και μας δουλεύουν . ΟΤΑΝ Το χειμώνα που έρχεται ποσα άτομα θα πεθάνουμε απω πείνα και πιο πολη νομίζω απω Το ΚΡΥΟ - ΚΡΥΟ ολη θα πεθάνουμε και αυτη με θράσος μας δουλεύουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.