4,5 εκατ. για επενδύσεις που δεν γίνονται…Τι πληρώνουμε ρε πο@@στη μου….


Το επιχειρησιακό σχέδιο της Invest in Greece  για το έτος 2011 αποβλέπει αφενός στη διατήρηση της εξωστρέφειας των δραστηριοτήτων της εταιρείας και αφετέρου στην περαιτέρω ωρίμανση και ανάπτυξη των εργασιών της...
Σκοπός της Invest in Greece είναι η απρόσκοπτη ανάπτυξη της επενδυτικής κι επιχειρηματικής δραστηριότητας στη χώρα...
Πόσο μας στοιχίζει όλη αυτή η ιστορία...
μόνο 4,5 εκατ.ευρώ !!!
Για να δουλέψει αυτή η "εταιρεία" απασχολεί 35 άτομα και έχει πρόεδρο, αντιπρόεδρο, διευθύνοντα σύμβουλο και δεκαμελές διοικητικό συμβούλιο...με κόστος 1,5 εκατ.ευρώ..
 
Το διοικητικό συμβούλιο μας στοιχίζει ΜΟΝΟ 148 χιλ.ευρώ...
Ο κ. Πρόεδρος αμείβεται ΜΟΝΟ με το ευτελές ποσό των 79 χιλ.ευρώ τον χρόνο !!!

Τα ταξίδια των ανωτέρω στελεχών και γενικότερα του Invest in Greece, αγγίζουν το αστείο ποσό των 400 χιλ.ευρώ...ψίχουλα  δηλαδή..
Tώρα τι έχει κάνει, τι έργο έχει προσφέρει και αν τα έχει βγάλει τα λεφτά της η Invest in Greece είναι ένα θέμα..
Ή μάλλον είναι το κυρίαρχο θέμα..
Είδατε εσείς καμιά ανάπτυξη της επενδυτικής κι επιχειρηματικής δραστηριότητας στη χώρα ;;
Γιατί εμείς δεν είδαμε τίποτα..
Ξεχάσαμε να σας πούμε για το πρόεδρο τον κ. Αρι Συγγρό, για όσους δεν τον γνωρίζουν σας προτείνουμε να διαβάσετε το άρθρο του "Ολύμπια" :ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΑΝΟ! (δεν είναι πλάκα, ισχύει 100%)

Σχόλια

  1. Όταν οι πρόγονοι ήταν πουλημένοι στους τούρκους, ήταν γιουσουφάκια και πήραν όλες τις εκτάσεις της Ελληνικής γής, από τον σουλτάνο, τί περιμένεις να κάνουν οι απόγονοί τους; Θα μας πάρουν και τα εσώβρακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι δουλειά έχουν, ρε παλικάρι μου, οι πρόγονοι,οι Τούρκοι,οι σουλτάνοι, τα γιουσουφάκια, με το θέμα!!!Βάλτε λίγο το μυαλό σας να δουλέψει.Τελικά θα αρχίσω να πιστεύω ότι μας ΨΕΚΑΖΟΥΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜ...ΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ,ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΜΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.