Κυριακή, 21 Αυγούστου 2011

Βενιζέλος: Μπορούσα εγώ να δεχτώ το κοινό ανακοινωθέν με τέτοια παραγραφούλα μέσα;

Μπορούσες δεν μπορούσες, η "παραγραφάρα" μπήκε...

Δείτε το Βίντεο στο τέλος του άρθρου για να θυμηθείτε : 
  • Τι είχε πει στις 24/6/2011, για τους Φιλανδούς και τις εμπράγματες εγγυήσεις ο κ.Βενιζέλος ... 
  • Την απόφαση του Eurogroup στις 11/7/2011. 
  • και να συνειδητοποιήσετε τις απίστευτες γκάφες της κυβέρνησης, τι παραμύθι μας πουλάνε και για πόσο αδαείς μας περνάνε...
Σε συνέντευξη του κ.Βενιζέλου στις 24 Ιουν.2011 και σε ερώτηση του κ.Χατζηνικολάου για εμπράγματες υποθήκες, ο υπουργός ανέφερε ότι, ο Φινλανδός εντολοδόχος Πρωθυπουργός, ο οποίος είναι ως τώρα Υπουργός Οικονομικών, ζήτησε να μπει στο ανακοινωθέν η υποχρέωση εγγυήσεων οι οποίες όχι αναγκαστικά εμπράγματες, μπορεί να είναι και ενοχικές, αλλά πάντως ήθελε εγγυήσεις.
Ανέφερε στη συνέχεια ότι: "Κάναμε λοιπόν μια διμερή συνάντηση και θέσαμε τα ζητήματα και υπάρχει ένα διάλογος για να καταλάβουν οι φίλοι μας οι Φινλανδοί ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει δεκτό γιατί δεν βοηθάει ούτε αυτούς, ούτε συνολικά την υπόθεση της Ευρωζώνης. Αλλά αντιλαμβάνεστε ότι τέτοιες δυσκολίες υπάρχουν διαρκώς.
Μπορούσα εγώ να δεχτώ το κοινό ανακοινωθέν με τέτοια παραγραφούλα μέσα; Έπρεπε λοιπόν να πω ότι δεν γίνεται και θα πω πολλές φορές ότι δεν γίνεται, αλλά πρέπει όλα να γίνουν με ένα ρυθμό και με ένα σχέδιο" 
 
Έλα όμως που γίνεται και η παραγραφούλα μπήκε...
Δεν πέρασαν είκοσι μέρες και το Εurogroup στις 11/7/2011, όπως σας είχαμε ενημερώσει ΕΔΩ,  έβαλε μέσα στην ανακοίνωση του (όπως βλέπετε στην εικόνα) ότι, ίσως απαιτηθούν από την Ελλάδα εμπράγματες εγγυήσεις για το νέο δάνειο (including through a collateral arrangement where appropriate).

Σύμφωνα με την πιο πάνω ανακοίνωση ΟΛΕΣ οι χώρες έχουν την δυνατότητα, να ζητήσουν εμπράγματες εγγυήσεις !!!
Και ξέρετε τι σημαίνει αυτό...
Ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας..που δεν έχει και ασυλία, κάτι για το οποίο μας προετοιμάζουν εδώ και καιρό.
Δείτε τα όλα αυτά στο Βίντεο

Κε Βενιζέλε..
Καλύτερα να "Speak after" us και όχι "Before us"

2 σχόλια:

 1. Υπάρχει λαϊκή εντολή, για αποδοχή/δέσμευση για εμπράγματες και μη εγγυήσεων;
  Η λαϊκή εντολή, αν δεν κάνω λάθος, ήταν για υλοποίηση άλλης πολιτικής.
  Στη δημοκρατία ο λαός είναι ο κυρίαρχος και θα πρέπει να εγκρίνει τις μείζονες αποφάσεις που διαφοροποιούνται από τις προεκλογικές εξαγγελίες.
  Το ΠΑΣΟΚ, ως ¨δημοκρατικό¨κόμμα που είναι κοντά στον λαό, τι έχει να φοβηθεί;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το ΠΑΣΟΚ-δήθεν ξεπουλάει την Ελλάδα μέρα με τη μέρα και έχουμε και τα παπαγαλάκια τύπου Βενιζέλου(τι παράδοξο!!!) να εκθειάζουν το ξεπουλημα. Για αυτό πράσινα παπαγαλάκια shut the F$$$ up ( για να καταλάβει και Γιωργάκης) σας μάθαμε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.