Να και οι εμπράγματες εγγυήσεις...

Στην ανακοίνωση του Eurogroup επισημαίνεται, όπως βλέπετε στην εικόνα,  ότι ίσως απαιτηθούν από την Ελλάδα εμπράγματες εγγυήσεις για το νέο δάνειο (including through a collateral arrangement where appropriate).
Ο κ. Βενιζέλος και σε ό,τι αφορά το δεύτερο πακέτο βοήθειας, φλερεται να δήλωσε ότι,
η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να παράσχει εμπράγματες εγγυήσεις προκειμένου να πετύχει ευνοϊκότερους όρους δανειοδότησης.
Ερωτηθείς για τις εμπράγματες εγγυήσεις που ζητούν κάποιοι Ευρωπαίοι εταίροι για το νέο δάνειο, ο κ.Βενιζέλος άφησε το θέμα ανοικτό, δηλώνοντας χαρακτηριστικά «θα γίνει ότι χρειαστεί».

Σχόλια

  1. η λυση ειναι μια. εξω απο το δντ. πολιτικη αποφαση ηταν και θα ειναι. ολα τα αλλα ειναι αστεια. εξω απο το δντ. ο σαμαρας μπορει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρήστος απλά,,,,Κυρ Αυγ 21, 12:50:00 μ.μ. 2011

    Έχει δίκαιο ο φίλος..(ΝΙΚΟΣ Δ ΚΑΡΑΣ) αλλά μπορεί να το καταλάβει ο Έλληνας πως εκεί που πάει η κατάσταση είναι γκρεμός? Δεν το νομίζω. Ασχολείται με τον μικρόκοσμό του και όσοι έχουν δεν καταλαβαίνουν πως θα χάσουν κι αυτά που έχουν! σύμπνοια θέλει όλων των Ελλήνων για να βγούμε από αυτό το λούκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.