Δείτε ποιοι μας κυβερνούν και διεκδικούν την ψήφο μας...

Για να μην ξεχνάμε...
Διαβάστε τι γράφαμε σε αποκλειστικότητα, πριν 5 μήνες στο άρθρο Μη μας πείτε ότι δεν ξέρατε Αγγλικά !!! 
Δείτε απόσπασμα της "αγγλικής" έκδοσης του μνημονίου (Σελίδα 5)
Το πιο πάνω μνημόνιο (στα αγγλικά) υπάρχει στην ιστοσελίδα του ΥΠΟΙΚ
 
και το αντίστοιχο τμήμα της "ελληνικής"έκδοσης
Ως δια μαγείας στο "ελληνικό" μνημόνιο, έχει παραληφθεί και δεν έχει μεταφρασθεί μια ολόκληρη πρόταση.
Ποια πρόταση όμως "πέταξε", όχι κάποια τυχαία:
"It should limit the increase of public sector spending on pensions, over the period 2010‒2060, to under 2.5 percent of GDP" (Η αύξηση των δημοσίων δαπανών για συντάξεις να είναι κάτω από 2,5% επί του ΑΕΠ κατά την περίοδο 2010 - 2060)
Δεν έχει μεταφρασθεί η ρύθμιση που αφορά στις δαπάνες για τις συντάξεις, που θα πρέπει να είναι κάτω από 2,5% του ΑΕΠ, μέχρι το 2060.
Λεπτομέρειες δηλαδή, όχι τίποτα σημαντικό.
Αυτές τις αποικιακές-κατάπτυστες συμφωνίες έχουν υπογράψει φίλοι μας, που θα μας ακολουθούν και καταδυναστεύουν για 50 χρόνια.
Για αυτό δεν το μετάφρασαν, για να μην τους πάρουν με τις πέτρες.
Αλλά έχουν γνώση οι φύλακες.
Αυτοί λοιπόν μας κυβερνούν, η κυβέρνηση του:
"όλα στο φως", "διαφάνεια παντού", "ανοιχτή διακυβέρνηση", "όλα στο διαδίκτυο"..
Τώρα αν λείπει και καμιά παράγραφος στο μνημόνιο δεν χάθηκε κι ο κόσμος...
Ποιος θα το καταλάβει, σου λένε, οι "εγκέφαλοι" του ΠΑΣΟΚ..
Αυτοί μας κυβερνούν και διεκδικούν την ψήφο μας.

Σχόλια

  1. Μπράβο ρε Αρίστο, όπως πάντα η μία μεγάλη αποκάλυψη πίσω απο την άλλη φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλές είναι οι αποκαλύψεις, αλλά το μεγάλο ερώτημα είναι τι κάνουμε;
    Τρείς φαίνεται να είναι οι πιθανές εξελίξεις:
    1. Να υποταχθούμε και να ξαναγίνουμε ραγιάδες.
    2. Να αντιδράσουμε βίαια. Φοβούμαι ότι κάτι τέτοιο θα έχει πολύ δυσάρεστες εξελίξεις.
    3. Και η πιο δύσκολη εξέλιξη. Να αποφασίσουμε οι εμείς οι Ελληνες να συνεργαστούμε. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι, κατά την γνώμη μου, να αντιληφθούμε ότι χρειάζεται συστηματικός αγώνας (Οχι Αρπα Κόλλα). Ούτε να προσδοκούμε τον από μηχανής Θεό να λύσει τα προβλήματά μας και μάλιστα "Εδώ και Τώρα". Με κάτι τέτοιες προσδοκίες μάς ξεγελούσαν οι πολιτικοί μας ηγέτες χρόνια τώρα. Χρειάζεται η συσπείρωση των πολιτών σε νέους κομματικούς σχηματισμούς, οι οποίοι στην συνέχεια θα συνθέτουν μεγαλύτερες Ομάδες. Δεδομένου ότι δεν διαθέτουμε χρήματα, μόνη μας ελπίδα είναι το Διαδίκτυο και οι προσωπικές επαφές. Ενα από αυτά τα νέα Κόμματα είναι οι Δημοκρατικοί (www.dimokratikoi.gr // email: dimokratikoi@dimokratikoi.gr). Αλλο νέο Κόμμα είναι το Κόμμα νέων (www.kommaneon.gr // email: kommaneon@gmail.com).
    Θα βάλουμε κατά μέρος τους εγωισμούς μας και θα φανούμε αντάξιοι αυτών που θεωρούμε προγόνους μας ή θα αποδειχθούμε ψοφοδεείς Γραικύλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.