Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010

Ο "Ξερόλας" και το MEGA ....

Ενώ οι μάσκες έπεσαν και είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, ήταν ο συνομιλητής του Γιούγκερ, όπως γράψαμε ΕΔΩ  και ΕΔΩ ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε βγάλει πόρισμα από την Νέα Υόρκη....
Δεν είχε κανέναν ενδοιασμό, δεν κράταγε καμία πισινή και με τον προσφιλή, εύκολο τρόπο, προσπάθησε να τα "φορτώσει" όλα στον αποδιοπομπαίο τράγο τον Κώστα Καραμανλή.
Mόνο ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο δημοσιογράφος Χρήστος Παπαχρήστος και το MEGA, παρά τις αποκαλύψεις και δημοσιεύματα του Irish Times και της δημοσιογράφου που ήταν παρούσα, συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι τη δήλωση την έκανε ο Καραμανλής.
Δείτε τι δήλωσε ο "Ξερόλας"....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.