Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010

e-επιλογές της 17/7/2010


Φωτιές Ξανά ...(Συμβαίνουν και επί ΠΑΣΟΚ...)

Δεν είναι τράπεζα, είναι χρηματοδοτικό ίδρυμα...

ΔΝΤ: Μέχρι Σεπτέμβριο, μείωση στο 2,5 % των δαπανών του ΑΕΠ για συντάξεις...

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ: "ΑΤΕ και ΤΤ" 60 %

Είμαι μειονότητα

Alex Rondos: Ο νεκροθάφτης του “Μακεδονικού”;

Ελληνικά νησιά σε τιμή ευκαιρίας

Συγκλονιστικό!!! "Αυτή η τράπεζα με κατέστρεψε"

Ρόντος και Γιωργάκης συμποσιάζονται σαν καίσαρες μασουλώντας και τα τελευταία κοκαλάκια από το πτώμα του Ελληνικού λαού...

ΔΝΤ: Μέχρι Σεπτέμβριο, μείωση στο 2,5 % των δαπανών του ΑΕΠ για συντάξεις… Μοιράζουν μαϊμού εύσημα στην κυβέρνηση ΕΝΩ ΗΔΗ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ!

Λάθος καραγκιόζη πήραν οι Τούρκοι. Τουλάχιστον έκαναν μία αρχή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.