"Ναι, σε σύμπραξη ΛΑΟΣ-Ντόρας, υπάρχει ιδεολογική συγγένεια"



Υπέρ μιας ευρείας κεντροδεξιάς παράταξης, με σύνθεση-σύμπραξη Ντόρας Μπακογιάννη και Γιώργου Καρατζαφέρη τάχθηκε ο Κώστας Κιλτίδης μιλώντας στο “ellispoint στον Flash”.
Ο, ανεξάρτητος πλέον, βουλευτής είναι ο μοναδικός ...από τους έξι πρώην υπουργούς της ΝΔ που η Βουλή δεν παρέπεμψε στην Προανακριτική Επιτροπή για το Βατοπέδι – γεγονός, που ο ίδιος χαρακτήρισε ως «συγκινητική πολιτική δικαίωση».
Ο κ. Κιλτίδης εξαπέλυσε σφοδρά πυρά κατά της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για «επιβήτορες που ακύρωσαν την ίδια την ταυτότητα της παράταξης τις τελευταίες δεκαετίες». Πρόσθεσε, δε, πως η μοναδική προοπτική για την παράταξη είναι η «ευρωπαϊκή δεξιά» και τόνισε πως η Ντόρα Μπακογιάννη αποτελεί τεράστιο πολιτικό κεφάλαιο για την Ελλάδα.
Στο πλαίσιο αυτό, τάχθηκε υπέρ και της σύμπραξης ανάμεσα στο νέο πολιτικό φορέα που ετοιμάζει η κυρία Μπακογιάννη και στο ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει ιδεολογική συγγένεια και προϋποθέσεις σύγκλισης ανάμεσα στους δύο αυτούς χώρους.
...

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.