Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2010

"Ναι, σε σύμπραξη ΛΑΟΣ-Ντόρας, υπάρχει ιδεολογική συγγένεια"Υπέρ μιας ευρείας κεντροδεξιάς παράταξης, με σύνθεση-σύμπραξη Ντόρας Μπακογιάννη και Γιώργου Καρατζαφέρη τάχθηκε ο Κώστας Κιλτίδης μιλώντας στο “ellispoint στον Flash”.
Ο, ανεξάρτητος πλέον, βουλευτής είναι ο μοναδικός ...από τους έξι πρώην υπουργούς της ΝΔ που η Βουλή δεν παρέπεμψε στην Προανακριτική Επιτροπή για το Βατοπέδι – γεγονός, που ο ίδιος χαρακτήρισε ως «συγκινητική πολιτική δικαίωση».
Ο κ. Κιλτίδης εξαπέλυσε σφοδρά πυρά κατά της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για «επιβήτορες που ακύρωσαν την ίδια την ταυτότητα της παράταξης τις τελευταίες δεκαετίες». Πρόσθεσε, δε, πως η μοναδική προοπτική για την παράταξη είναι η «ευρωπαϊκή δεξιά» και τόνισε πως η Ντόρα Μπακογιάννη αποτελεί τεράστιο πολιτικό κεφάλαιο για την Ελλάδα.
Στο πλαίσιο αυτό, τάχθηκε υπέρ και της σύμπραξης ανάμεσα στο νέο πολιτικό φορέα που ετοιμάζει η κυρία Μπακογιάννη και στο ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει ιδεολογική συγγένεια και προϋποθέσεις σύγκλισης ανάμεσα στους δύο αυτούς χώρους.
...

2 σχόλια:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.