Πληρώσαμε μια εταιρεία για να μην κάνει "τίποτα" ...

110 νομικοί σύμβουλοι και εμείς πάμε στην Slaughter and May!!! Τυχαίο, δεν νομίζω..
Ας θυμηθούμε λίγο την ιστορία...
Όπως είχαμε γράψει στο άρθροΑυτή την σύμβαση ποιος την υπέγραψε;;;
η νομική υποστήριξη του ελληνικού δημοσίου στο μηχανισμό στήριξης της ελληνικής οικονομίας ανετέθη με απόφαση του προέδρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους στο δικηγορικό γραφείο του Λονδίνου Slaughter & May». 
 Η σύμβαση όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που ακολουθούν είχε υπογραφεί από τον Όλι Ρεν από 7 Μαΐου, δηλαδή μια 1 ημέρα μετά το αίτημα του κ. Παπακωνσταντίνου για την συνδρομή των Νομικών συμβούλων του Κράτους.
Το Ελληνικό κείμενο της σύμβασης ολοκληρώθηκε στις 8 Μαΐου
Συμπερασματικά το ελληνικό κείμενο ήταν έτοιμο την αμέσως επόμενη ημέρα από την υπογραφή του Όλι Ρεν.

Τι σημαίνει αυτό ότι μέσα σε μια ημέρα έγινε η γνωμοδότηση από τους νομικούς συμβούλους της Slaughter & May !!
Μια άλλη παράμετρος που χρήζει της προσοχής σας είναι ότι αφού έχει υπογράψει ο Όλι Ρέν την σύμβαση και αφού δεν υπήρξε καμιά μα καμία μεταβολή, ποιος ήταν ο ρόλος και η συμβολή της Slaughter & May;;
Παράλληλα και σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Νομικού συμβουλίου του Κράτους δείτε τα Γραφεία Ν.Σ.Κ σε υπουργεία .
Πόσοι Νομικοί Σύμβουλοι υπάρχουν στα Υπουργεία ;;;
110 (70 Πάρεδροι & 40 Νομικοί σύμβουλοι).
Μόνο στο υπουργείο Οικονομικών υπάρχουν 4 Νομικοί σύμβουλοι και 5 πάρεδροι
Τελικά "λόγω του επείγοντος" και δεδομένου ότι ούτε χρόνος για την επεξεργασία της σύμβασης υπήρχε αλλά ούτε και η σύμβαση τροποποιήθηκε, ποια ήταν η σκοπιμότητα να πάμε στην Slaughter & May.
Αυτό που έκανε (τίποτα) η Slaughter & May  , μπορούσαν να το κάνουν και οι δικοί μας νομικοί σύμβουλοι. 
Mπορούσαν να το κάνουν και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ !!! 
Γιατί άραγε την χρησιμοποιήσαμε την εν λόγω εταιρεία;
Ποια η σκοπιμότητα, τι υπηρεσίες μας παρείχαν και πόσο τους πληρώσαμε;
Μας περισσεύουν μήπως λεφτά, έχουμε χρήματα για πέταμα;
Θα μου πείτε εδώ πληρώνουμε την επιτροπή διακυβέρνησης, την Lazard, τους Big 5 και ποιος ξέρει πόσους άλλους, έτσι χωρίς πρόγραμμα ....

110 νομικοί σύμβουλοι και εμείς πάμε στην Slaughter and May!!!

Τυχαίο, δεν νομίζω


Σχόλια

  1. Slaughter σημαινει Σφαγή στα Αγγλικά.
    Ούτε αυτό είναι τυχαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να αποφύγουν τις διαρροές.

    Αυτή είναι η παγια τακτική όταν έχεις προσυμφωνήσει το μνημόνιο.

    Αρης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΑΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΌΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΓΗ? ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΑΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΥΠ.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ? ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΑΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΡΟΖ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΟ ΥΠ.ΓΕΩΡΓΙΑΣ ? ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MARIANNE (www.marianne2.fr) ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΩΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΦ/ΓΕΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ 14 ΕΚ. ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΗΜΑΣΤΗΡΙΟ???ΚΑΝΕΙΣ???ΜΙΖΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ???ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ....

    trikalinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΙΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά όντως κάθε λαός έχει τους κυβερνήτες που του αξίζουν.
    Η λογική του έλληνα κομματικού ψηφοφόρου είναι ότι επειδή η προηγούμενη κυβέρνηση έκλεψε δεν πρέπει να ασχολούμαστε με πιθανές κλοπές της νέας κυβέρνησης. Αυτό δεν είναι δημοκρατία, είναι ποδοσφαιρικός οπαδισμός.
    Οι προηγούμενοι κλέψανε αλλά κυρίως προκαλέσανε και γι'αυτό χάσανε τις εκλογές με 10 μονάδες διαφορά. Αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να μένουν οι καινούριοι στο απυρόβλητο. Αν οι σημερινοί κλέβουν να ξεσκεπαστούν και γρήγορα ώστε εξίσου γρήγορα να φύγουν και αυτοί.
    Μέχρι να καταλάβει το πολιτικό σύστημα ότι ο ψηφοφόρος δε δικαιολογεί την κλεψιά, ανεξαρτήτως κομματικού χρώματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΚΑΝΔΑΛΟ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗ ΚΑΝΩ ΣΤΗ ΠΑΡΟ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ERIC. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ SITE ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.