Αυτή την σύμβαση ποιος την υπέγραψε;;;

Εδώ έχουμε την υπογραφή του Όλι Ρεν και δεν μπορούμε να βρούμε, ποιος υπoγράφει και τι στην Ελλάδα

Η ΣYΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ προβλέπει την υπογραφή της σε κάποιο σημείο από τους: 
Ο Νομικός Σύμβουλος του Κράτους του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ο Νομικός Σύμβουλος του Κράτους του Υπουργείου Οικονομικών.
Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν την Ελληνική (μη επίσημη έκδοση) και την επίσημη Αγγλική Σύμβαση.
Η σύμβαση είναι σαφής και μιλάει για Νομικούς συμβούλους  του Κράτους του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και του Υπουργείου Οικονομικών.
Δεν μιλάει για εκπροσώπους όπως π.χ η εταιρεία Slaughter and May, η οποία στην ιστοσελίδα της αναφέρει ότι παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στο υπουργείο οικονομικών, για την σύναψη της δανειακής συμφωνίας.

Το θέμα αποκάλυψε και ανέδειξε το Αntinews στα άρθρα του : 

Τελικά αυτή την σύμβαση ποιος την υπέγραψε ;;;

Σχόλια

  1. ΟΛΟ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ. ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΨΗΦΗΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΗ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΘΑ ΠΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν νομίζω ότι δεν πρέπει να έχουμε απορίες και ερωτήματα για ένα τέτοιο θέμα.
    Είναι θέμα αρχής και τρόπου λειτουργίας θεσμών, οργάνων και διαδικασιών.
    Περι αυτού πρόκειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΩΔΗ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοψε τα ανώνυμα σχόλια για να ξέρεις ποιος ΠΑΣΟΚος μιλάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΚΕ ΔΕΞΟ ΕΞΤΡΕΜ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥΣ Η ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ? ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ARISTOS ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ ? ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ Η ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ?
    ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ARISTOS ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Η ΣΙΩΠΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ. ΑΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ 'ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΜΩΝ' ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ.
    ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάγια τακτική παραπληροφόρησης ή βλακείας (ωχ αδελφισμου) είναι να μιλάμε όχι για το θέμα αλλά για άσχετα που το μονό αποτέλεσμα έχουν να πολώνουν τον κόσμο.

    Καλό θα ήταν να μην τσιμπάτε σε τέτοια σχόλια αλλά δυστυχώς το επίπεδο του μέσου Έλληνα είναι τόσο χαμηλό που αρπάζετε σε ατέρμονες κομματικές μπαρούφες.

    Αρης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΜΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑ.

    ARISTOS AKOMA ΠΕΡΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ.

    ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ
    Εγώ παίζω Μπάσκετ..
    Tι να σου πω για τα σχόλια ανώνυμα ή μη.
    Δεν έχω ακόμα καταλήξει.
    Πάντως το ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ δεν υπονοεί φακέλλωμα σε καμιά περίπτωση και για αυτό είμαι σίγουρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ, ΜΕ ΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΗΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΜΕΛΕΤΕΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ), ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΩΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΟΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ, ΤΩΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ...
    ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.
    Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΟΣΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΚΜΗΡΙΟΜΕΝΗ ΚΡΙΤΗΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΡΗΠΕΣ ΚΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.
    ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ Ή ΑΝΗΘΙΚΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.