Βρήκαμε τα Λεφτά... Γειά μας ... ΟΠΑ..

Είχαμε γράψει χθες για την οικονομική κρίση και για τα λεφτά που βρέθηκαν στο άρθρο «Έχουμε και πάλι λεφτά! Γεια μας!»
Η ζυθοποιία Paulaner (Παουλάνερ) δεν θα μπορούσε να βρει στην παρούσα φάση λιγότερο δημοφιλείς πρωταγωνιστές από τους Έλληνες. Στο τηλεοπτικό σποτ που άρχισε να προβάλλεται από την Πέμπτη, οι Έλληνες έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την εικόνα τους: Στη διαφήμιση ένας Βαυαρός θέλει να κεράσει τους τρεις Έλληνες φίλους του. Ο πρώτος του λέει, «έχετε πληρώσει ήδη αρκετά», ο δεύτερος «αναλαμβάνουμε εμείς οι Έλληνες» και ο τρίτος βγάζει ήδη το πορτοφόλι του για να πληρώσει.
Η τελευταία ατάκα ανήκει στον Βαυαρό: «Έχουμε και πάλι λεφτά! Γεια μας!»
Δείτε την σχετική διαφήμιση στο VIDEO που ακολουθεί

Σχόλια

  1. Since when did the Germans offer to pay for their friends when out having a glass of beer? Don't they always go Dutch? That is, each one pays for himself? It is only the Greeks that pay for the entire party and also fight amongst them who is to pay first!! The Germans will never offer. Each one will pay for himself. So that video is perfectly typical. Yes they have money to pay for themselves, indeed!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.