Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2009

Δηλώσεις του υπευθύνου του Τομέα Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης της Ν.Δ. κ. Χρ. ΖώηΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Αθήνα, 14 Δεκεμβρίου 2009
Ο υπεύθυνος του Τομέα Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης της Ν.Δ., Βουλευτής Λάρισας κ. Χρ. Ζώης, σχολιάζοντας τη σημερινή συνέντευξη του υπουργού Εσωτερικών κ. Γ. Ραγκούση σε τηλεοπτικό σταθμό, τόνισε:
Ο κ. Ραγκούσης στην πρώτη του συνέντευξη ατύχησε.
Γιατί επιχείρησε να προσδώσει στις νομοθετικές του πρωτοβουλίες χαρακτήρα ρηξικέλευθων τομών, που δήθεν αλλάζουν τη φυσιογνωμία της Δημόσιας Διοίκησης.
Η αλήθεια είναι ότι πρώτον:
Με τις σημερινές του εξαγγελίες ο κ. Ραγκούσης επιβεβαιώνει την ανάλγητη προσέγγιση της κυβέρνησης Παπανδρέου στο μεγάλο θέμα των συμβασιούχων.
Ιδιαίτερα, όταν ανακοινώνεται από τηλεοράσεως, όχι μόνον ο χρόνος που θα μπουν στην ανεργία, αλλά και η αφαίρεση του δικαιώματος στην προσαυξημένη μοριοδότηση που προκύπτει από την εμπειρία και την προϋπηρεσία τους.
Σε αυτή την αδικία το ΠΑΣΟΚ θα μας βρει δυναμικά, απέναντί του.
Και δεύτερον:
Ανέφερε ως σημαντική «τομή» την ανάρτηση νόμων και πράξεων στο Διαδίκτυο.
Όμως και εδώ ξεχνά να αναφέρει ότι από το 2006 όλοι οι νόμοι και οι πράξεις δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου, όπως και ότι όλες οι χρηματοδοτήσεις για το πρόγραμμα «Θησέας», αλλά και οι διορισμοί σε ειδικές θέσεις, οι συμμετοχές σε διοικητικά συμβούλια, οι αμειβόμενες επιτροπές και οι ομάδες εργασίας, αναγράφονται υποχρεωτικά σε ειδικό τεύχος Υ.Ο.Δ.Δ. της Εφημερίδας της Κυβέρνησης που καθιέρωσε η Κυβέρνηση της Ν.Δ..
Τα πρώτα δείγματα γραφής για τον κ. Ραγκούση, δεν είναι καλά.
Σε ό,τι αφορά τις γενικόλογες αναφορές του κ. Υπουργού για τα ζητήματα Διοικητικής Μεταρρύθμισης, θα περιμένουμε τις συγκεκριμένες προτάσεις της κυβέρνησης και την εξειδίκευσή τους, όταν αυτές κατατεθούν.

Σχόλια:
Επιτέλους να αρχίσει η άσκηση κριτικής και αποκατάστασης της αλήθειας, γιατί ξαφνικά το ΠΑΣΟΚ με την "Ηλκεκτρονική" διακυβέρνηση, βάλθηκε να μας πείσει ότι ανακάλυψε τον τροχό.
Εμείς σε παλαιότερο άρθρο μας Όλα στο Διαδίκτυο, Όλα στο Φώς.. 
είχαμε αναφερθεί με λεπτομέρειες στο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.