Συμφωνία πλαίσιο υπηρεσίας προμηθειών του NATO με Δανέζικη εταιρεία συστημάτων anti-drone


Η Δανέζικη αμυντική εταιρεία "Mydefence" επιλέχθηκε με μια  συμφωνία πλαίσιο του ΝΑΤΟ
, για την προμήθεια φορητών (wareable-δυνάμενο να φορεθεί)  συστημάτων anti-drone

Η συμφωνία, η πρώτη του είδους της, καθιστά την τεχνολογία της Mydefence άμεσα διαθέσιμη στις δυνάμεις του ΝΑΤΟ, ενισχύοντας τις προσπάθειες ενάντια στην αυξανόμενη απειλή των στρατιωτικών drones. Αυτό σηματοδοτεί επίσης μια στρατηγική αλλαγή στην προσέγγιση του ΝΑΤΟ όσον αφορά την προμήθεια στρατιωτικού εξοπλισμού.

Η Υπηρεσία Υποστήριξης και Προμηθειών του ΝΑΤΟ (NSPA) επέλεξε προϊόντα από τη Mydefence, έναν τεχνολογικό ηγέτη στην προηγμένη τεχνολογία συστημάτων RF, για να επιταχύνει την πρόσβαση σε κρίσιμη τεχνολογία ανίχνευσης drone για τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ. Η συμφωνία σηματοδοτεί ένα ιστορικό ορόσημο στις στρατιωτικές προμήθειες και ενισχύει την επιχειρησιακή ετοιμότητα του ΝΑΤΟ.

Η συμφωνία προμηθειών, που υπογράφηκε μεταξύ της Cobbs Belux, μιας εταιρείας που ειδικεύεται στο μάρκετινγκ και στην πώληση αμυντικού και στρατιωτικού εξοπλισμού στις ένοπλες υπηρεσίες του ΝΑΤΟ και της Υπηρεσίας Υποστήριξης και Προμηθειών του ΝΑΤΟ (NSPA). Η συμφωνία επιτρέπει στην Cobbs Belux να διανέμει προϊόντα σε κράτη μέλη του ΝΑΤΟ. 

Στη συμφωνία, η Cobbs Belux και η NSPA επέλεξαν τους φορητούς αισθητήρες εντοπισμού drones "Wingman" από τη Mydefence ,  με τριετή συμφωνία-πλαίσιο με δυνατότητα ανανέωσης του πλαισίου.

securityworldmarket


Σχόλια