Εμφύλιος στους Δημοκρατικούς: Θέλουν ανατροπή του Μπάιντεν


«Η λάσπη θα χτυπήσει τον ανεμιστήρα» αύριο Δευτέρα σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του Axios καθώς η Τζιλ και ο Χάντερ Μπάιντεν απέμειναν ίσως οι μόνοι «σωματοφύλακες» του Προέδρου
.
Το Δημοκρατικό Κόμμα μπαίνει πλέον σε τροχιά εμφυλίου.
Οι Δημοκρατικοί βουλευτές ανησυχούν όλο και περισσότερο για την επανεκλογή τους, καθώς ο Μπάιντεν αρνείται να εγκαταλείψει την προεκλογική εκστρατεία και να παραιτηθεί.
«Οι πύλες της κολάσεως θα ανοίξουν την Δευτέρα, καθώς οι βουλευτές των Δημοκρατικών νιώθουν πλέον να διακυβεύεται και η δική τους εκλογή!», αποκάλυψε στο ρεπορτάζ ένα μέλος του Κογκρέσου.
«Κάθε άτομο που δεν ονομάζεται Μπάιντεν», συνειδητοποιεί ότι ο Πρόεδρος πρέπει να καθαιρεθεί και να οριστεί αντικαταστάτης του για τις εκλογές του 2024.
Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, οι Δημοκρατικοί «προσεύχονται» και «συνωμοτούν» για να απομακρύνουν τον Μπάιντεν μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή.
«Θέλουν όλοι το κεφάλι του Μπάιντεν, από τους Ομπάμα μέχρι τους ηγέτες του Κογκρέσου, και παρακαλούν τον Πρόεδρο να αποχωρήσει μέχρι αυτή την Παρασκευή», ανέφερε το ρεπορτάζ του δικτύου Axios.

Σχόλια