Συνάντηση Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ) με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ)


Συνάντηση πραγματοποίησε το Σωματείο Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ) με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) Αντιπτέραρχο (Ι) Δημοσθένη Γρηγοριάδη
παρουσία του Διευθυντή  ΕΓΑ/ΓΕΑ Ταξίαρχου (Ι) Άγγελου Καλλιγαρίδη.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα, στο γραφείο του κ. Αρχηγού, υπήρξε μια εξαιρετική συνεργασία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τον  κ. ΑΓΕΑ για τα θέματα  που αφορούν τις οικογένειες των στρατιωτικών των Ενόπλων Δυνάμεων.
Οι εκπρόσωποι του Σωματείου παρουσίασαν μια σειρά θεμάτων που απασχολούν τους στρατιωτικούς και τις οικογένειες τους, με προτεινόμενες και εμπεριστατωμένες αναλύσεις, προτείνοντας παράλληλα και σχετικές λύσεις.
Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν κυρίως Μέριμνας Προσωπικού, Υγειονομικά Θέματα, Συνυπηρετήσεις, Κόστος ζωής, Στεγάσεις στελεχών και των Οικογένειων τους , αναβάθμιση πτυχίων ΑΣΣΥ.
Από την πλευρά του ο  κ. Αρχηγός ΓΕΑ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το  κάθε θέμα ξεχωριστά. Αξιοσημείωτο είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις οι γνώσεις  και οι απόψεις του πάνω στα συγκεκριμένα θέματα, έδειξαν την διάθεση του να μεριμνήσει για την όσο τον δυνατόν γρηγορότερη επίλυση τους.
Τέλος αποφασίστηκε να υπάρχει επικοινωνία και συνεργασία και στο μέλλον προκειμένου να επιλύονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη και οι οικογένειες τους. Από την πλευρά του Σωματείου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Δημήτρης Κοντούρης, ο Ταμίας  Ιωάννης Τσακανίκας  και το μέλος Ανέστης Πιπικάκης.

                                                                             Εκπρόσωπος Τύπου

                                                   

Άρτεμις Καλαμογιώργου - Δημοσιογράφος

Σχόλια