ΤΟ ΒΗΜΑ: Μονταζέρια στις συνομιλίες τη μοιραία νύχτα στα Τέμπη (βίντεο)


Συγκλονιστικές νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα των Τεμπών, από την εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ"! 

Ας θυμηθούμε λίγο την ιστορία... 


Λίγο πριν περάσουν 24 ώρες από το έγκλημα των Τεμπών, ένα «ηχητικό ντοκουμέντο» εμφανίζεται στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Στο ηχητικό φέρεται να ακούγεται ο προφυλακισμένος σταθμάρχης να «συνομιλεί» με τον οδηγό της επιβατικής αμαξοστοιχίας και να του δίνει το πράσινο φως για να ξεκινήσει προς τον θάνατο, λίγα λεπτά πριν την σύγκρουση των τρένων.

– «Βασίλη, φεύγω»; Ρωτούσε σύμφωνα με την μονταρισμένη συνομιλία ο Μηχανοδηγός της μοιραίας αμαξοστοιχίας, τον προφυλακισμένο σταθμάρχη.

– «Φεύγεις, φεύγεις». Ήταν η απάντηση σύμφωνα με την μονταρισμένη συνομιλία, που έδωσε ο προφυλακισμένος σταθμάρχης στον μηχανοδηγό της μοιραίας αμαξοστοιχίας, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η τραγωδία.

Το συγκεκριμένο ηχητικό αναπαράχθηκε με γεωμετρικούς ρυθμούς στο σύνολο των κυβερνητικών ΜΜΕ, για να τεκμηριώσει τη θέση που είχε διατυπώσει λίγη ώρα πριν ο κ. Μητσοτάκης, που στο διάγγελμα του έκανε λόγο για «ανθρώπινο λάθος». 

Η εφημερίδα "Το Βήμα", αποκαλύπτει σήμερα ότι η συγκεκριμένη συνομιλία είναι μονταρισμένη και διοχετεύτηκε προκειμένου να στηρίξει το κυβερνητικό αφήγημα...

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την εφημερίδα: Αλλοίωση συνομιλιών του σταθμάρχη με μηχανοδηγούς στη Λάρισα, που ξεριζώθηκαν παράνομα από το σύστημα καταγραφών επικοινωνιών του ΟΣΕ, λίγες μόλις ώρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη, αποκαλύπτει σήμερα το Βήμα μέσω της ανάλυσης των συγκεκριμένων τεσσάρων λέξεων του επίμαχου διαλόγου τη νύχτα 28 Φεβρουαρίου 2023. Ένα μοντάζ που αναδείκνυε μόνο το ανθρώπινο λάθος του σταθμάρχη της Λάρισας. 

Όπως προκύπτει από νεότερα έγγραφα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ που παρουσιάζει η εφημερίδα, η υπόδειξη του σταθμάρχη για αναχώρηση τρένου προς την υποτιθέμενη λάθος πορεία, δεν αφορούσε την μοιραία αμαξοστοιχία – όπως παρουσιάστηκε την 1 Μαρτίου στο μονταρισμένο ηχητικό ντοκουμέντο (που διέρρευσε η εφημερίδα Πρώτο Θέμα), αλλά εκείνη Τοπικού συρμό που κινήθηκε κανονικά! Δηλαδή επρόκειτο για συρραφή συνομιλιών του σταθμάρχη με δύο διαφορετικά τρένα. 

Η μονταζιέρα που φαίνεται ότι λειτούργησε αμέσως μετά το τραγικό συμβάν και αποτελεί δείγμα της σπουδής να προβληθεί μόνο η θεωρία του υπαρκτού ανθρώπινου λάθους, ενώνει δύο διαφορετικές συζητήσεις του σταθμάρχη με τους μηχανοδηγούς, ενώ εξαφανίζει το αμέσως προηγούμενο σημείο του διαλόγου, όπου ο σταθμάρχης της Λάρισας αποκαλεί τον μηχανοδηγό που συνομιλεί «Σωτήρη»: Πρόκειται για τον μηχανοδηγό τοπικού τρένου κύριο Σωτήρη Αδάμου! 

Η αναφορά αυτή αποδεικνύει ότι δεν πρόκειται για τον οδηγό του Ιντερσίτι, Γιώργο Κουτσούμπα που σκοτώθηκε κι αυτός στα Τέμπη. Θεωρούμε αυτονόητο ότι μετά από αυτή την αποκάλυψη, πρέπει να κινηθεί άμεσα η δικαιοσύνη στο ανώτατο επίπεδο, προκειμένου να εντοπιστούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί αυτής της αδιανόητης λαθροχειρίας. 

Το ρεπορτάζ υπογράφει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ο οποίος μίλησε για κρατική μονταζιέρα ... 

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος που υπογράφει το ρεπορτάζ μίλησε στο Mega 

Δείτε σχετικά βίντεο...

 

 


Σχόλια