Ο Τούρκος ΥΠΕΞ Φιντάν κατηγορεί το Ισραήλ για κλοπή παλαιστινιακών εδαφών


Σήμερα, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν απείλησε το Ισραήλ και έδειξε υποστήριξη στην τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε συνέντευξη με τον ομόλογο του στον Λίβανο...

Μεταξύ άλλων ανέφερε..

"Η Τουρκία είναι από τις λίγες χώρες που μιλούν εναντίον του Ισραήλ, καθώς οι περισσότερες δυτικές χώρες συσπειρώνονται πίσω από τη βάναυση πολιορκία της Λωρίδας της Γάζας από την κυβέρνηση Νετανιάχου

Η αντίληψη που δημιούργησαν όλα αυτά τα χρόνια έκανε τους ανθρώπους να ξεχάσουν την πραγματική φύση του προβλήματος. Βλέπουμε ότι είπαν ψέματα στον εαυτό τους, στον υπόλοιπο κόσμο και αυτό το ψέμα υιοθετήθηκε. 

Είναι καιρός να τελειώσει αυτό. Χρειαζόμαστε νέους ορισμούς. Εσείς καταλάβετε τη γη κάποιου, αρπάξατε το σπίτι του και το γκρεμίσατε. Διώχνετε ανθρώπους και φέρνετε ένα άλλο άτομο να εγκατασταθεί σε αυτό το σπίτι. Τους αποκαλείτε «έποικους». Ο ορισμός αυτού είναι κλοπή, και πρέπει να το ονομάσουμε έτσι», είπε ο Φιντάν "

Υ.Γ

Μιλάει για κλοπή εδαφών ποιος ο Φιντάν...ξεχνώντας προφανώς την παράνομη κατοχή της Β. Κύπρου 

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι...

Ο Χακάν Φιντάν έπαιξε βασικό ρόλο στην υποστήριξη της Τουρκίας στο ISIL και άλλες ισλαμιστικές τρομοκρατικές ομάδες στη Συρία όταν ήταν ο αρχηγός των υπηρεσιών πληροφοριών.

Σχόλια